Slavonski Brod
Portal Slavonski Brod Vodič kroz Slavonski Brod, City Guide Brođani online, SB people WorldWide home, naslovnica SB portala sitemap, mapa sadrzaja urednistvo portala
Naslovnica portala Vijesti, News Fotografije Slavonski Brod Foto albumi, Slavonski Brod, Događaji Video prilozi Kolumne Interview Mjesečni horoskop Mali oglasnik Forum Slavonski Brod Pregled vijesti dana Hrvatska i Svijet
      » TOP TEME (Tags)     » FOTOGRAFIJE      » MALI OGLASI: POLOVNE ŠKOLSKE KNJIGE      » FORUM: BURZA KNJIGA

Vaši oglasi na portalu SBONLINE ?
Akcija: nove, niže, cijene
» Online marketing

Nazad   Forum Slavonski Brod > GOSTUJUĆI FORUMI > Von Unterwein
Registracija Upute (FAQ) Članovi Kalendar Games CHAT Traži Današnje poruke Označi Forume kao pročitane

Von Unterwein Forum za ljubitelje pasa (vidi: unterwein.com)

Odgovor

Thread Tools
Staro 08.06.2009, 18:43
ili-ili's Avatar
ili-ili View ili-ili's Photo Album ili-ili je offline
Junior Member

Član od: Jan 2002
ili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond repute
Standardno školica za pse

zna li netko ima li u brodu kakva trenerska školica za pse?
uzela sam si jedno malo štene prije mjesec dana i s obzirom da nisam do sad imala psa, čitam i čitam kako ga treba odgajati ali bi voljela proći i tu neku osnovnu školicu s njom.
znam da ima u nekim većim gradovima ali nisam čula ima li u bordu koja
Reply With Quote
Staro 20.06.2009, 11:48
gambo's Avatar
gambo View gambo's Photo Album gambo je offline
Junior Member

Član od: Aug 2004
gambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond reputegambo has a reputation beyond repute
Standardno Re: školica za pse

iii - jesi ga upisala u prvi razred? ako trebaš vezu - javi
Reply With Quote
Staro 21.06.2009, 22:53
ili-ili's Avatar
ili-ili View ili-ili's Photo Album ili-ili je offline
Junior Member

Član od: Jan 2002
ili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond reputeili-ili has a reputation beyond repute
Standardno Re: školica za pse

pa nisam, nije mi se nitko javio da zna.
ti mene zafrkavaš a ja sam ozbiljno pitala
Reply With Quote

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 20:43 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.