Slavonski Brod
Portal Slavonski Brod Vodič kroz Slavonski Brod, City Guide Brođani online, SB people WorldWide home, naslovnica SB portala sitemap, mapa sadrzaja urednistvo portala
Naslovnica portala Vijesti, News Fotografije Slavonski Brod Foto albumi, Slavonski Brod, Događaji Video prilozi Kolumne Interview Mjesečni horoskop Mali oglasnik Forum Slavonski Brod Pregled vijesti dana Hrvatska i Svijet
      » TOP TEME (Tags)     » FOTOGRAFIJE      » MALI OGLASI: POLOVNE ŠKOLSKE KNJIGE      » FORUM: BURZA KNJIGA

Vaši oglasi na portalu SBONLINE ?
Akcija: nove, niže, cijene
» Online marketing

Nazad   Forum Slavonski Brod > GOSTUJUĆI FORUMI > Von Unterwein
Registracija Upute (FAQ) Članovi Kalendar Games CHAT Traži Današnje poruke Označi Forume kao pročitane

Von Unterwein Forum za ljubitelje pasa (vidi: unterwein.com)

Odgovor

Thread Tools
Staro 04.04.2006, 22:00
bezimeni
Guest

Standardno UDRUGA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA

Udruga Spas je zaboravila reci da imaju pomoc ne samo volontera nego i HSLS-a u cijim su prostorijama
Reply With Quote
Staro 08.04.2006, 01:00
Šuška
Guest

Mene zanima bavi li se ova Udruga zbrinjavanjem samo napuštenih pasa ili se to odnosi i na mačiće kojih je svako ljeto sve više na ulicama, a od kojih sam ja već 4 posvojila i ne znam što ću sljedeće ljeto jer fizički ih više ne mogu udomiti, a nisam u stanju proći pored napuštenog mačića kad ga vidim na ulici!?! Kome se tada obratiti?
Reply With Quote
Staro 08.04.2006, 19:00
Artea
Guest

Urednica se ispričava HSLS-u, naime gdja. Ljerka je spomenula Vašu zaslugu, ali problem su prostorije za zbrinjavanje i smještaj životinja, a ne volontera.
Reply With Quote
Staro 11.04.2006, 16:00
sorrow
Guest

Kao prvo pozdravljam ideju o osnivanju tako potrebite udruge u našem gradu. I sama sam udomila ili pomogla udomiti nekoliko životinja samo prošle godine. Ne radi se isključivo o psima već i malim mačićima.. Zanima me kome se obratiti u slučaju da pronađem bolesnu životinju (što nažalost nije rjedak slučaj) jer koliko sam informirana prostora za azil u Brodu trenutno nema. Mnogi ljudi nemaju svojih sredstava da bi financirali liječenje pronađenih životinja. Pa me zanima ima li netko od veterinara koji bi pružali svoje usluge pro-bono?!
Reply With Quote
Staro 12.04.2006, 02:00
Sandra
Guest

Pomoći ću koliko mogu novčano...samo jedno pitanje: misli li udruga napravit išta po pitanju borbe pasa u Brodu? Čujem razno razne priče i svi sve znaju a ne žele prijavit policiji jer kao, policija za to već zna?!?
Reply With Quote
Staro 12.04.2006, 04:00
maja
Guest

Možda netko iz policije to i organizira? Ne bi me čudilo...
Reply With Quote
Staro 12.04.2006, 22:00
John
Guest

Svi sve znaju samo oni koji trebaju znati ništa ne znaju. Kako u tome tako i u svemu drugome.
Reply With Quote
Staro 28.06.2006, 14:19
Lyiga
Guest

Standardno Nema ptice do prasice

Nek mi netko objasni jel se u ovu priču mogu mogu uključiti i amebe.
Reply With Quote
Staro 28.06.2006, 14:41
Unregistered
Guest

Standardno

I amebe i papučice.
Reply With Quote
Staro 28.06.2006, 20:29
macko
Guest

Standardno

Citiraj:
Original poslao/la Lyiga
Nek mi netko objasni jel se u ovu priču mogu mogu uključiti i amebe.
A jakoboviČ??? Spada li i on pod vašu jurisdikciju? Mislim sigurno mu treba pomoć skroz je prolupao, čas osniva SKJ čas kuva dizel iz repe pa onda ilegališe i slično. Dajte ga spremite kod vas u kavez i pomozite mu
Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 18:37 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.