Udruga Spas je zaboravila reci da imaju pomoc ne samo volontera nego i HSLS-a u cijim su prostorijama
bezimeni
08.04.2006, 01:00
Šuška
Guest
UDRUGA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA
Mene zanima bavi li se ova Udruga zbrinjavanjem samo napuštenih pasa ili se to odnosi i na mačiće kojih je svako ljeto sve više na ulicama, a od kojih sam ja već 4 posvojila i ne znam što ću sljedeće ljeto jer fizički ih više ne mogu udomiti, a nisam u stanju proći pored napuštenog mačića kad ga vidim na ulici!?! Kome se tada obratiti?
Šuška
08.04.2006, 19:00
Artea
Guest
Urednica se ispričava HSLS-u, naime gdja. Ljerka je spomenula Vašu zaslugu, ali problem su prostorije za zbrinjavanje i smještaj životinja, a ne volontera.
Artea
11.04.2006, 16:00
sorrow
Guest
Kao prvo pozdravljam ideju o osnivanju tako potrebite udruge u našem gradu. I sama sam udomila ili pomogla udomiti nekoliko životinja samo prošle godine. Ne radi se isključivo o psima već i malim mačićima.. Zanima me kome se obratiti u slučaju da pronađem bolesnu životinju (što nažalost nije rjedak slučaj) jer koliko sam informirana prostora za azil u Brodu trenutno nema. Mnogi ljudi nemaju svojih sredstava da bi financirali liječenje pronađenih životinja. Pa me zanima ima li netko od veterinara koji bi pružali svoje usluge pro-bono?!
sorrow
12.04.2006, 02:00
Sandra
Guest
Pomoći ću koliko mogu novčano...samo jedno pitanje: misli li udruga napravit išta po pitanju borbe pasa u Brodu? Čujem razno razne priče i svi sve znaju a ne žele prijavit policiji jer kao, policija za to već zna?!?
Sandra
12.04.2006, 04:00
maja
Guest
Možda netko iz policije to i organizira? Ne bi me čudilo...
maja
12.04.2006, 22:00
John
Guest
Svi sve znaju samo oni koji trebaju znati ništa ne znaju. Kako u tome tako i u svemu drugome.
John
28.06.2006, 14:19
Lyiga
Guest
Nema ptice do prasice
Nek mi netko objasni jel se u ovu priču mogu mogu uključiti i amebe.
Lyiga
28.06.2006, 14:41
Unregistered
Guest
I amebe i papučice.
Unregistered
28.06.2006, 20:29
macko
Guest
Citiraj:
Original poslao/la Lyiga
Nek mi netko objasni jel se u ovu priču mogu mogu uključiti i amebe.
A jakoboviČ??? Spada li i on pod vašu jurisdikciju? Mislim sigurno mu treba pomoć skroz je prolupao, čas osniva SKJ čas kuva dizel iz repe pa onda ilegališe i slično. Dajte ga spremite kod vas u kavez i pomozite mu