Drage kolege po muci javite se.
Usput, zahvaljujem svima koji komentiraju moje filmove, a posebno onima koji imaju muda staviti potpis ispod komentara.
Poziv svima koji su u Zagrebu, da 26.04.2006 dođu u kino SC na projekciju mog dokumentarca POZDRAV IZ POREČA.Projekcija počinje u 22 sata.
Čitamo se poslje.
Evo, ja se javljam... i odmah da prokomentiram tvoj komentar na clip Death comes from the cheka - uopce nije u tarantinovskom shtihu vec je taj promo clip napravljen u stilu slashera u sumskom ambijentu (poput Deodatovog Body Counta npr.) sa nekoliko divovskih goofsa (ima ih 7-8 od kojih su neki jasno vidljivi a neke treba malo bolje potraziti :) ) kao posveta Edu Woodu i dodatkom gorea a la Andreas Schnaas (citaj: traljav :) ) - uglavnom, neobican mix kao posveta toj trojici cija se (ne)djela nalaze u literaturi i na siteu koji clip promovira...
A ne sjecam se da je Tarantino snimio ista slasheroidno :)
Isprike nepotrebne! :)
Ma nisam se najezio :). Radi se samo o tome da volim pojasniti o cemu se u stvari radi ako netko krivo protumaci... :)
Ja sam tako blizu Broda (Pozega) a sumnjam da cu dolaziti skoro... :(
Posao i 100 drugih obaveza ne daju mira :(
Ispričavam se autoru ( predpostavljam da si autor ) ali mene se film tako dojmio, i vidim da si se naježio od moje kritike.Ma film ti je ok.
Hvala za glasove, Hm-u.
Eto mene u petak u Brodu, pa možemo na piche.Nisam bio od Božića...
de niro
28.04.2006, 00:00
de niro
Guest
BSHORTS - autori filmova javite se
u Brodu sam ...
de niro
15.05.2006, 10:00
de niro
Guest
BSHORTS - offline
Javite nama, koji nismo sinoć bili s vama, kako je sve prošlo.