Slavonski Brod
Portal Slavonski Brod Vodič kroz Slavonski Brod, City Guide Brođani online, SB people WorldWide home, naslovnica SB portala sitemap, mapa sadrzaja urednistvo portala
Naslovnica portala Vijesti, News Fotografije Slavonski Brod Foto albumi, Slavonski Brod, Događaji Video prilozi Kolumne Interview Mjesečni horoskop Mali oglasnik Forum Slavonski Brod Pregled vijesti dana Hrvatska i Svijet
      » TOP TEME (Tags)     » FOTOGRAFIJE      » MALI OGLASI: POLOVNE ŠKOLSKE KNJIGE      » FORUM: BURZA KNJIGA

Vaši oglasi na portalu SBONLINE ?
Akcija: nove, niže, cijene
» Online marketing

Nazad   Forum Slavonski Brod > GOSTUJUĆI FORUMI > Festival BSHORTS
Registracija Upute (FAQ) Članovi Kalendar Games CHAT Traži Današnje poruke Označi Forume kao pročitane

Festival BSHORTS Festivala kratkog filma BSHORTS, Slavonski Brod

Zatvorena tema

Thread Tools
Staro 20.05.2006, 18:00
jessy
Guest

Standardno AfterParty Impressions ...

Čestitke SBOL-u i ekipi festivala BSHORTS. Festival je SUUUPER!!! Čak i moj ćale, koji se razumije u film i Internet kao ja na pr. u kemiju, ponosno kaže - odlično, svjetski, ovi naši iz ekipe Mjesečina opet napravili nešto dobro za Brod. (e sad tko je ekipa Mjesečina ne smijem ovdje kasti, to je malo classified).
Staro 20.05.2006, 18:00
jessy
Guest

joj, zaboravih: ČESTITKE Ivoni i Tomislavu, pobjednicima prvog film festivala u Brodu!!!
Staro 23.05.2006, 12:00
ajA's Avatar
ajA View ajA's Photo Album ajA je offline
xyz but SB ...

Član od: Mar 2003
ajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond repute

Hej mala Jessy, pa di si! Mora da si ili jako zaljubljena ili te stislo na faksu pa se ne javljaš.
I moje čestitke Tomislavu i Ivoni. Neki kažu da je i Ivona Juka Brođanka jer joj je majka živjela ovdje.
Staro 18.06.2006, 23:56
**wildblue's Avatar
**wildblue View **wildblue's Photo Album **wildblue je offline
Member

Član od: Feb 2006
**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute**wildblue has a reputation beyond repute
Standardno a ako te ljubazno zamolimo?

Citiraj:
Original poslao/la jessy
e sad tko je ekipa Mjesečina ne smijem ovdje kasti, to je malo classified
I ne bi to povjerila nama ostalima čak ni sub-rosa? Možemo li te kako nečim podmititi mala? Je li to neka nogometna momčad, art ekipa ili što???

Pregledala sam forum i sve mi se čini da se znamo...
Daj se regaj i pošalji mi private
Staro 27.06.2006, 04:41
Anto View Anto's Photo Album Anto je offline
Member

Član od: Feb 2004
Anto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond reputeAnto has a reputation beyond repute
Standardno

Citiraj:
Original poslao/la **wildblue
I ne bi to povjerila nama ostalima čak ni sub-rosa?
Tajne su skrivene, itd... inače ne bi bile tajne. Koliko znam ta tajna nije nimalo romantična a još manje ima veze s nogometom.
Staro 15.07.2006, 21:19
kate's Avatar
kate View kate's Photo Album kate je offline
Junior Member

Član od: Oct 2005
kate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond reputekate has a reputation beyond repute
Thumbs up čestitke

Citiraj:
Original poslao/la jessy
Čestitke SBOL-u i ekipi festivala BSHORTS.
I ja se pridružujem čestitkama na zanimljivom projektu. No trebali ste to malo više promovirati. Ove seljoberske manifestacije po gradu, Tompsoni i druga gamad, su više promovirani od ovog. Zašto niste išli s tim i preko SBTV? Mislim, da vidimo to i mi koji tada nismo bili u Brodu.
Staro 15.07.2006, 21:43
garcia View garcia's Photo Album garcia je offline
cia

Član od: Feb 2006
garcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond reputegarcia has a reputation beyond repute
Standardno

A vjerojatno im je SBTV tražio velike novce. Uostalom filmovi su se vidjeli online, što će im SBTV

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 19:31 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.