Slavonski Brod
Portal Slavonski Brod Vodič kroz Slavonski Brod, City Guide Brođani online, SB people WorldWide home, naslovnica SB portala sitemap, mapa sadrzaja urednistvo portala
Naslovnica portala Vijesti, News Fotografije Slavonski Brod Foto albumi, Slavonski Brod, Događaji Video prilozi Kolumne Interview Mjesečni horoskop Mali oglasnik Forum Slavonski Brod Pregled vijesti dana Hrvatska i Svijet
      » TOP TEME (Tags)     » FOTOGRAFIJE      » MALI OGLASI: POLOVNE ŠKOLSKE KNJIGE      » FORUM: BURZA KNJIGA

Vaši oglasi na portalu SBONLINE ?
Akcija: nove, niže, cijene
» Online marketing

Nazad   Forum Slavonski Brod > GOSTUJUĆI FORUMI > Festival BSHORTS
Registracija Upute (FAQ) Članovi Kalendar Games CHAT Traži Današnje poruke Označi Forume kao pročitane

Festival BSHORTS Festivala kratkog filma BSHORTS, Slavonski Brod

Odgovor

Thread Tools
Staro 30.04.2007, 23:06
sbonline's Avatar
sbonline View sbonline's Photo Album sbonline je offline
SBONLINE WebDesk

Član od: Dec 1997
sbonline has disabled reputation
Arrow Program BSHORTS 2007

Finalna večer ovogodišnjeg BSHORTS je pomaknuta na 19. svibnja.
Sve se odvija u KKD Ivana Brlić-Mažuranić u Brodu.
Ulaz je slobodan i besplatan.

Od 14 do 15 sati je okupljanje članova amaterskih video družina iz Slavonije (Slav.Brod, Županja, Đakovo, Osijek i drugi...)
Od 15 sati je video radionica/predavanje režisera Zorana Sudara o filmu. Nakon toga će video družine prikazati svoje kratke filmove za koje su osvojili u zadnjih nekoliko godina nagrade na hrvatskim festivalim kratkog filma.

Oko 18:30 počinje finalna večer festivala BSHORTS 2007.
U pauzi će nastupiti brodski bendovi a nakon toga slijedi proglašenje nominiranih filmova za GrandPrix BSHORTS 2007. Nakon što saznamo pobjednika festivala po izboru žirija biti će objavljen i pobjednik po online glasovanju publike. Pobjednici će između onih koji su glasovali za najbolji film izvući nekoliko dobitnika poklona za publiku koje daju sponzori. Gosti finalne večeri će biti autori nominirani za nagrade, ljudi od filma, te organizatori drugih festivala s kojima smo tijekom godine ostvarili suradnju.

Na kraju svega, od 22 sata je planiran AfterEvent party, za sada
pretpostavljamo u Iguani, upad slobodan a neki sretnici će dobiti
i besplatnu cugu...

Program se još detaljizira, moguće sitne izmjene, javićemo ovdje novosti...
Staro 01.05.2007, 01:38
maada's Avatar
maada View maada's Photo Album maada je offline
hej mala...

Član od: Nov 2006
maada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond reputemaada has a reputation beyond repute
Standardno Re: Program BSHORTS 2007

a poznate tete? hoće i one svratiti
Reply With Quote
Staro 02.05.2007, 21:34
Unregistered
Guest

Citiraj:
Original poslao/la sbonline Vidi poruku
..... a neki sretnici će dobiti
i besplatnu cugu...
Dobro filmski trikovi, to je zanimljivo ali ovo zadnje me intrigira.
Kako se kvalificirati za free buzz ????
Reply With Quote
Staro 02.05.2007, 21:36
banana View banana's Photo Album banana je offline
Member

Član od: Apr 2007
banana is on a distinguished road

aaaaa ja dolazim 100 posto... jedva čekam... sam nisam skužila hoću ja moći pogledati te filmove i onda imati mogučnost da bacim svoj komentar o tome....
Reply With Quote
Staro 03.05.2007, 00:22
Šimić's Avatar
Šimić View Šimić's Photo Album Šimić je offline
Senior Member

Član od: Mar 2007
Šimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond reputeŠimić has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la banana Vidi poruku
aaaaa ja dolazim 100 posto... jedva čekam... sam nisam skužila hoću ja moći pogledati te filmove i onda imati mogučnost da bacim svoj komentar o tome....
He, he zeza iz ZAMP. Moraju plaćati za webstreaming.
Izgleda su platili eno rade filmovi ali od prošle godine
Prošle godine sam glasao i komentirao sve u 16
ali nisu me izvukli pa niš nisam dobio.

ali moja cura je (pa mi poslije dala
Reply With Quote
Staro 03.05.2007, 11:54
hoki's Avatar
hoki View hoki's Photo Album hoki je offline
OneOfMany

Član od: Feb 1999
hoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond reputehoki has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la Unregistered Vidi poruku
Dobro filmski trikovi, to je zanimljivo ali ovo zadnje me intrigira.
Kako se kvalificirati za free buzz ????
Pričekaš izbore.... (sigurnije)
Ili svratiš na fest pa ako te izvuku iz košare.... (stvar sreće...)
Staro 03.05.2007, 21:27
jj0tx's Avatar
jj0tx View jj0tx's Photo Album jj0tx je offline

Član od: Jan 2004
jj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la maada Vidi poruku
a poznate tete? hoće i one svratiti
Hoće biti i koji film s pjenom?
Reply With Quote
Staro 04.05.2007, 13:56
nikka's Avatar
nikka View nikka's Photo Album nikka je offline
aka ja

Član od: Jul 2005
nikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la jj0tx Vidi poruku
Hoće biti i koji film s pjenom?
oooo, tko nam je to stigao
Za takve filmiće ili moraš snimati sam (kao Seve) ili na sajtove s tetama.
Reply With Quote
Staro 04.05.2007, 14:49
ajA's Avatar
ajA View ajA's Photo Album ajA je offline
xyz but SB ...

Član od: Mar 2003
ajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond reputeajA has a reputation beyond repute
Thumbs up Re: Program BSHORTS 2007

Citiraj:
Original poslao/la sbonline Vidi poruku
Finalna večer ovogodišnjeg BSHORTS je pomaknuta na 19. svibnja.
Na kraju svega, od 22 sata je planiran AfterEvent party, za sada
pretpostavljamo u Iguani, upad slobodan a neki sretnici će dobiti
i besplatnu cugu...

A mogu ja besplatnu cugu u Iguani zamjeniti za besplatnu cugu u Navalisu?

Šalim se, he, he, ma bravo ekipa, opet ste u speedu, treba li pomoć? Kad se male ruke slože ....
Reply With Quote
Staro 07.05.2007, 01:19
jj0tx's Avatar
jj0tx View jj0tx's Photo Album jj0tx je offline

Član od: Jan 2004
jj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond reputejj0tx has a reputation beyond repute
Talking Re: Program BSHORTS 2007

Citiraj:
Original poslao/la nikka Vidi poruku
oooo, tko nam je to stigao
Za takve filmiće ili moraš snimati sam (kao Seve) ili na sajtove s tetama.
Nije mi gušt da sam sebe snimam. Ima slobodnih snimatelja, režisera, redatelja/redateljki?
Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 21:33 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.