Slavonski Brod
Portal Slavonski Brod Vodič kroz Slavonski Brod, City Guide Brođani online, SB people WorldWide home, naslovnica SB portala sitemap, mapa sadrzaja urednistvo portala
Naslovnica portala Vijesti, News Fotografije Slavonski Brod Foto albumi, Slavonski Brod, Događaji Video prilozi Kolumne Interview Mjesečni horoskop Mali oglasnik Forum Slavonski Brod Pregled vijesti dana Hrvatska i Svijet
      » TOP TEME (Tags)     » FOTOGRAFIJE      » MALI OGLASI: POLOVNE ŠKOLSKE KNJIGE      » FORUM: BURZA KNJIGA

Vaši oglasi na portalu SBONLINE ?
Akcija: nove, niže, cijene
» Online marketing

Nazad   Forum Slavonski Brod > GOSTUJUĆI FORUMI > Festival BSHORTS
Registracija Upute (FAQ) Članovi Kalendar Games CHAT Traži Današnje poruke Označi Forume kao pročitane

Festival BSHORTS Festivala kratkog filma BSHORTS, Slavonski Brod

Odgovor

Thread Tools
Staro 04.06.2007, 17:51
sebastian View sebastian's Photo Album sebastian je offline
Junior Member

Član od: Jun 2007
sebastian is on a distinguished road
Standardno "Moji voljeni prosjaci"

Hvala za svi glasovi i sve komentari do moga filma „Moji voljeni prosjaci“. Taj film je mojim prvim filmem zbog toga nije on najbolje. Snimao sam ga tri dana prije festivalom i zbog toga nema on zvuka. Nemao sam također stativa. Nadam se da u idući godinu bude bolje. Vrlo mi se sviđa ovaj festival i nadam se da ne sam snižavao razine.
Hvala.
Sretan pozdrav iz Poljske i Varšavi.
Sebastian.
Reply With Quote
Staro 04.06.2007, 21:47
.digitalni.'s Avatar
.digitalni. View .digitalni.'s Photo Album .digitalni. je offline
Senior Member

Član od: Oct 2004
.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute.digitalni. has a reputation beyond repute
Talking Re: "Moji voljeni prosjaci"

.jo!

.primi i ti pozdravi iz hrvatska!
Staro 05.06.2007, 00:52
telac View telac's Photo Album telac je offline
Senior Member

Član od: Mar 2007
telac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond reputetelac has a reputation beyond repute
Standardno Re: "Moji voljeni prosjaci"

Hej Sebastijan, film ti je bio dobar. ja sam mislio da si namjerno isključio ton, kao ono - prolazimo kraj tih ljudi šutke. No dobro. Pozdrav i tebi u Poljsku.
Reply With Quote
Staro 05.06.2007, 09:25
nikka's Avatar
nikka View nikka's Photo Album nikka je offline
aka ja

Član od: Jul 2005
nikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond reputenikka has a reputation beyond repute

Halo Sebastijan. Što ima u Varšavi?
Reply With Quote
Staro 05.06.2007, 13:31
Junior Member

Bog!
Tamo je imao biti "tužna" glasba ili samo komentar, ali je ne izlazio. I zbog toga tamo nema nikakav zvuka, da bi baš podvući karakter toga filma.
Ja sam ću pokazati da ova pojava i situacija može dotaknuti svakoga: Poljaka ili Čečena, muža ili žene, starca ili djete, svakoga s nas.

Kako je u PL? Smiješno i težko zbog toga u ljeta dolazim kod HR i BiH.
Sretan pozdrav svima iz Poljske.
Reply With Quote
Staro 05.06.2007, 22:10
boomer View boomer's Photo Album boomer je offline
moderator

Član od: Jun 2005
boomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond reputeboomer has a reputation beyond repute

Citiraj:
Original poslao/la sebastian Vidi poruku
Bog!
Kako je u PL? Smiješno i težko zbog toga u ljeta dolazim kod HR i BiH.
Sretan pozdrav svima iz Poljske.
He pa sad, ovdje ceš se osjećati kao kod kuće
Reply With Quote
Staro 10.06.2007, 12:33
Junior Member

Ne, sada idem na odmor ali možda za nekoliko godina ja biću tamo živjeti.
Pozdrawiam.
Reply With Quote

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 19:45 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.