Slavonski Brod
Portal Slavonski Brod Vodič kroz Slavonski Brod, City Guide Brođani online, SB people WorldWide home, naslovnica SB portala sitemap, mapa sadrzaja urednistvo portala
Naslovnica portala Vijesti, News Fotografije Slavonski Brod Foto albumi, Slavonski Brod, Događaji Video prilozi Kolumne Interview Mjesečni horoskop Mali oglasnik Forum Slavonski Brod Pregled vijesti dana Hrvatska i Svijet
      » TOP TEME (Tags)     » FOTOGRAFIJE      » MALI OGLASI: POLOVNE ŠKOLSKE KNJIGE      » FORUM: BURZA KNJIGA

Vaši oglasi na portalu SBONLINE ?
Akcija: nove, niže, cijene
» Online marketing

Nazad   Forum Slavonski Brod > GOSTUJUĆI FORUMI > Von Unterwein
Registracija Upute (FAQ) Članovi Kalendar Games CHAT Traži Današnje poruke Označi Forume kao pročitane

Von Unterwein Forum za ljubitelje pasa (vidi: unterwein.com)

Odgovor

Thread Tools
Staro 15.02.2008, 12:13
Xendy's Avatar
Xendy View Xendy's Photo Album Xendy je offline
Junior Member

Član od: May 2006
Xendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond reputeXendy has a reputation beyond repute
Standardno U čemu je razlika...

... kupiti neko simpatično štene tipa avlijaner ili one skupe s plemićkim rodovnikom? Treba li trošititi velike novce samo da se može kazati moj pas je čistog roda ili ne?
Reply With Quote
Staro 17.02.2008, 20:59
daliborz View daliborz's Photo Album daliborz je offline
Member

Član od: Jun 2007
daliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond reputedaliborz has a reputation beyond repute
Standardno Re: U čemu je razlika...

Razlika je velika. Kao i kupiti knjigu ili toalet papir. Ako želiš da ti papir posluži u praktične svrhe, onda ćeš kupiti pelir, pakpapir ili jednostavno toalet papir. Ako želiš s tog papira nešto naučiti ili se zabaviti, svakako je poželjno kupiti knjigu. Bez omalovažavanja ijedne vrste, svaka ima svoju svrhu. Ako želiš da te netko veselo dočeka kad dođeš kući, ako se želiš s nekim stvorenjem poigrati, potapšati a ništa te drugo ne zanima, bacanje je novaca kupiti rasnog psa, a i njegov rodovnik za tebe može biti samo teret. Ako te zanima rasa, odgoj, učenje, druženje sa sličnima tebi, putovanja, uzgoj, onda je rasni pas pravi izbor. Negdje je to ulaznica za ulazak u krug privilegiranih, a nekome može biti i izvor dobre zarade. Kad već razmišljaš o nabavci, prvo razmisli kako ćeš toj životinji ići što manje na štetu. To ti je kao s djecom - mala djeca mala briga - velika djeca ...Odluči se šta želiš i potrudi se prije nabavke da toj živini osiguraš bar osnovne uvjete, a najviše prostor. Ne nabavljaš plišanu igračku koju ćeš poslije igre pospremiti u ladicu.
Reply With Quote
Staro 21.02.2008, 07:59
gumi's Avatar
gumi View gumi's Photo Album gumi je offline
Junior Member

Član od: Aug 2005
gumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond reputegumi has a reputation beyond repute

moj pes je iz radničke klase, nema ni plemića u rodoslovnoj lozi niti rodijaka na visokim pozicijama u politici.
no završio je dva fakulteta, govori tri jezika i ne dozvoljava nemoral mačaka u mom dvorištu niti šuljanje neznanaca oko pušnice i vinskog podruma.
ne bih ga mijenjao za nekog mušićavog i arogantnog plemića.
Reply With Quote
Staro 22.02.2008, 08:44
yoyosb's Avatar
yoyosb View yoyosb's Photo Album yoyosb je offline
Member

Član od: Feb 2008
yoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond reputeyoyosb has a reputation beyond repute

a moj... a moj... a moj pas ima najduži jezik od svih i ne dopušta poštaru ni da prismrdi blizu dvorišta... jede sve, strašno voli djecu i... i...
šta ja znam, u biti je sekin pas. mene malo iritira
Staro 29.09.2008, 20:35
superivo View superivo's Photo Album superivo je offline
Member

Član od: Mar 2005
superivo is on a distinguished road

yoyosb opasan ti neki pas. jeli ti i seka opasna?

Staro 02.10.2008, 22:18
outrager's Avatar
outrager View outrager's Photo Album outrager je offline
Senior Member

Član od: Jun 2007
outrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond reputeoutrager has a reputation beyond repute

Ako psa ne planiraš vodati po izložbma, kupi si bez rodovnika, ionako ih možeš nači čistokrvnih bez rodovnika, a ako ti taj papir ništa ne znači, makar ćeš jeftinije proči
Reply With Quote
Staro 12.10.2008, 23:22
zgubich View zgubich's Photo Album zgubich je offline
Member

Član od: May 2007
zgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond reputezgubich has a reputation beyond repute

ako ga ne planiraš ugristi ne moraš planirati nekog s velikim zubima

Napomena: Sva vremena su GMT +2 sada je 19:04 sati.   Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.