ʺZakašnjelaʺ ministrica u Slavonskom Brodu, a načelnici u kafićima

FOTO: L.S.

29.3.2021. | 19:49 | Luka Safundžić
Pregleda: 2417

Danas je u Slavonskom Brodu boravila ministrica Regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak. Naime, razlog njezinog dolaska je uručenje 30 ugovora predstavnicima jedinicama lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji.

Isprva je dolazak ministrice bio najavljen u 15:15 sati, a nešto iza 14 sati na službeni mail redakcije primili smo obavijest u kojoj se navodi kako će ministrica Tramišak u Slavonski Brod stići u 16 sati. No, ni to nije sve.

Oko 16:30 pred predstavnike medija, ali i načelnike izišao je župan Marušić koji je rekao kako se ministrica ispričava što kasni, da se sastanak odužio i da će doći kroz 20-tak minuta.


Slijedom te činjenice predstavnici lokalnih samouprava (načelnici) vidno uzrujani otišli su na kavu ili sok u obližnje kafiće. Oko 16:45 uslijedio je dolazak ministrice, no nitko osim nekoliko načelnika, župana, i njegovih zamjenika nije bio prisutan.

Dok je ministrica čekala načelnike da se vrate iz ugostiteljskih objekta dala je izjavu, te su po dolasku istih uručeni ugovori prisutnima.

Nije ovo prvi puta da visokopozicionirani HDZ-ovci prave predstave u Slavonskom Brodu. Prisjetimo se samo nedavnog dolaska premijera Plenkovića na koji su bili pozvani samo određeni mediji, odnosno oni koji su bliski vladajućoj stranci.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI