Započelo uređenje parka na Trgu Josipa Godlara

FOTO: Grad SB

2.2.2023. | 14:08 | Grad Sl. Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1216

Grad Slavonski Brod započeo je s hortikulturnim uređenjem parka na Trgu Josipa Godlara na kojem će građani moći boraviti, a koji će dodatno obogatiti gradske ulice.

Trenutno je pripremljena površina za postavljanje betonskih opločnika i žardinjera te je u tijeku nabava 10 stabala crvenog javora čija bi sadnja trebala biti obavljena tijekom sljedećeg tjedna. Nakon sadnje stabala, pristupit će se postavljanju navedenih opločnika i žardinjera,  postavljanje klupa i koševa za smeće te sadnja više vrsta trajnica.

Uređenje parka na Trgu Josipa Godlara je nastavak hortikulturnog uređenja gradskih površina. Podsjećamo, tijekom prošle godine Grad Slavonski Brod uredio je park u Ulici Josipa Jurja Strossmayera koji je dobitnik i dvije prestižne arhitektonske nagrade (Rethinking The Future Awards 2022. te BIG SEE Architecture Awards 2022.).


Obogaćivanjem zelenih površina Grad Slavonski Brod doprinosi smanjenju utjecaja koje sa sobom donose klimatske promjene, a građanima osigurava mjesta za opuštanje, rekreaciju i druženje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI