SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Zatvara se veliki dio Vukovarske ulice, Pilareva i dio Borovske ulice

SB Online |  Zatvara se veliki dio Vukovarske ulice, Pilareva i dio Borovske ulice SB Online |  Zatvara se veliki dio Vukovarske ulice, Pilareva i dio Borovske ulice
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Obavještavamo građane kako je, za potrebe izvođenja radova izgradnje kružnog toka, staze i javne rasvjete na križanju Vukovarske, Pilareve i Borovske ulice, od sutra, 8. veljače 2023. na snazi djelomično zatvaranje prometa u Vukovarskoj ulici (jug) od raskrižja s Ulicom Petra Krešimira IV do raskrižja s Borovskom i Pilarevom ulicom. Za vrijeme izvođenja radova, dio Vukovarske ulice (sjever) od križanja s Ulicom Petra Svačića pa do predmetnog kružnog toka bit će otvoren za sav promet.

Za potrebe izvođenja radova za promet će biti zatvorena Ulica Đure Pilara od Ulice Matije Gupca do Vukovarske ulice, dok će u Borovskoj ulici promet biti zatvoren od Ulice Stjepana Marijanovića do Vukovarske ulice. Iznimno, promet u tim ulicama bit će omogućen za stanare, korisnike poslovnica, udruga te vozila hitnih službi, a obilazne rute bit će preko Trga pobjede, kroz Ulicu Stjepana Marjanovića te dijelom kroz Vukovarsku ulicu.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: