27-godišnjak se potukao, imao ʺbokserʺ u ruci pa završio u bolnici

Fotografija nije povezana s događajem
(FOTO: ilustracija)

5.12.2022. | 18:14 | PU brodsko-posavska
IZVOR: PU brodsko-posavska
Pregleda: 1401

U Slavonskom Brodu, dana 3. prosinca, u 5.15 sati, u Ulici Petra Krešimira IV, četiri osobe  pod utjecajem alkohola u dobi od 27, 19, 18 i 18, narušavale su javni red i mir vikom i galamom, koje su nakon verbalnog došle i u tjelesni sukob, te je jedan od sudionika (27-godišnjak) u ruci imao bokser. U ovom sukobu nije bilo težeg ozljeđivanja osoba.

Prilikom postupanja policije, 27-godišnjak  je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Svi sudionici narušavanja javnog reda i mira su uhićeni, te je 27-godišnjak prevezen u bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Također su policijski službenici od njega oduzeli 3.23 grama droge marihuane.

Policijski službenici protiv svih prekršitelja podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 27-godišnjaka podnose i prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI