SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

50 izlagača na Florafestu u Tvrđavi Brod

SB Online | 50 izlagača na Florafestu u Tvrđavi Brod SB Online | 50 izlagača na Florafestu u Tvrđavi Brod

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas je u Tvrđavi Brod otvoren 14. po redu Florafest. Sajam cvijeća privukao je preko 50 izlagača a otvoren je uz prigodni program Brodskih leptirića, Gitine folklorne skupine, Folklornog ansambla Broda, Ukrajinskog prosvjetnog društva „Ukrajina“ i Plesnog studija IN Motion.

Dogradonačelnica Slavonskog Broda Marina Martić Puača.

"Bogati vikend 7 i 8 svibnja u Tvrđavi Brod započinjemo Florafestom 14. po redu manifestacijom koja se održava u našem gradu, uz veliki broj izlagača čak njih 50 koji su pristigli. Nakon dvije godine jako dobra ponuda za naše sugrađane i goste koji će doći u Slavonski Brod. Vraćamo se u Tvrđavu Brod, ovaj prostor je prepoznat za kulturna i zabavna događanja te će sam ambijent ovog prostora privući posjetitelje i izlagače. Gosti koji su stigli u naš grad uređivali su gredice u samoj Tvrđavi te im se tim putem zahvaljujem. Kao i svaki put do sad najmlađi sugrađani obogatili su program na svoj način te će njihov program privući roditelje i goste".

Nakon otvaranja u 14 sati održat će se radionica s recikliranim materijalima. Idućeg dana, u nedjelju, 8. svibnja, u 15,00 sati radionicu „Vrt u boci“ održat će poznata TV voditeljica Kornelija Benyovsky Šoštarić.

 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: