SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

89-godišnjak srušio pješakinju na zebri te pobjegao s mjesta nesreće. Pješakinja teško ozlijeđena

SB Online | 89-godišnjak srušio pješakinju na zebri te pobjegao s mjesta nesreće. Pješakinja teško ozlijeđena SB Online | 89-godišnjak srušio pješakinju na zebri te pobjegao s mjesta nesreće. Pješakinja teško ozlijeđena

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU brodsko-posavska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulice Petra Svačića i Matije Gupca (kružni tok), dana 5. lipnja, u 9.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 74-godišnja pješakinja teško ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 89-godišnjak upravljajući osobnim automobilom prilikom skretanja udesno nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u istu i njenog pada na kolnik.

Ozlijeđenoj 74-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške. Nakon prometne nesreće 89-godišnjak je napustio mjesto događaja ne obavijestivši policiju, odnosno ovlaštenu osobu koja obavlja očevid, a čiji dolazak je trebao sačekati na mjestu prometne nesreće.

Policijski službenici su ubrzo pronašli 89-godišnjaka protiv kojeg podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: