SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

BROĐANI UJEDINIMO SE: Kuća je izgorjela u potpunosti, skupljaju se donacije za obnovu iste!

SB Online | BROĐANI UJEDINIMO SE: Kuća je izgorjela u potpunosti, skupljaju se donacije za obnovu iste! SB Online | BROĐANI UJEDINIMO SE: Kuća je izgorjela u potpunosti, skupljaju se donacije za obnovu iste!

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Izvještavali smo kako je u petak oko 2:30 došlo do požara na obiteljskoj kući u Podvinju, kako javlja index.hr požar je uzrokovala žar na tepihu. Podsjetimo, u požaru je lakše ozlijeđena 84-godišnja žena koja je prevezena u slavonsko-brodsku Opću bolnicu. 

Nakon što je od žara zapaljen tepih, vatra je zahvatila i druge predmete u prostoriji, a potom se proširila na strop i druge dijelove kuće koja je, unatoč višesatnom angažmanu vatrogasaca, izgorjela u potpunosti, javlja index.hr

O cijelom događaju na Facebooku oglasio se član obitelji Tomislav Pupić, njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Dragi svi, moju obitelj je jučer pogodila strašna tragedija, baki i ujaku mi je izgorjela kuća do temelja, ostali su bez svega. Da tragedija bude veća ujaku je dan prije dijagnosticiran kovid a baki je jučer na hitnoj također potvrđeno da je pozitivna i zadržana je u bolnici. Šok je prevelik. Ovom prilikom molim vas sve koji ste u mogućnosti da pomognete financijski da im bar pokušamo obnoviti kuću. 

Svaka kuna je dragocjena i dobrodošla! Isto tako možete  pomoći i donacijom u građevinskom  materijalu i radovima za obnovu krova i ostatka kuće. Donacije ću primati na svoj račun jer su ujaku izgorjeli svi dokumenti pa ne može pristupiti svome računu. Svi novci što se skupe će biti transparentno potrošeni i svi koji su donirali će dobiti na uvid izvješće gdje su novci otišli. Ako imate štogod namještaja i kućanskih aparata a da vam ne trebaju, javite mi se pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Hvala svima koji odvoje bilo što da pomognete u ovim teškim trenucima. Moj iban je HR7823400093201796456

Molim vas ako možete da podijelite ovaj status i tako pomognete. Hvala svima na potpori", napisao je.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: