SB Online

Brođanke u WABA ligi nemoguće učinile mogućim. Zaledile Riječanke na -30

SB Online | Brođanke u WABA ligi nemoguće učinile mogućim. Zaledile Riječanke na -30 SB Online | Brođanke u WABA ligi nemoguće učinile mogućim. Zaledile Riječanke na -30

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Jučer su košarkašice Broda napravile pravo malo čudo u Poreču. Na završnom turniru WABA lige (U17) koji se igra u Poreču pobijedile su favorizirane Riječanke FSV s 84:54. Pobjeda tim veća što su Brođanke tu pobjedu ostvarile sa samo 7 igračica.



Fenomenalnu utakmicu odigrala je Nina Novak koja je zabila 48 poena, isto tako sve cure uz trenere Rimac i Pehar tvorile su jedno veliko zajedništvo te su nemoguće učinile mogućim. Uz Ninu, Andrea Stanković zabila je 13, Željka Sokolović i Ana Marija Grlić 9 te Nikolina Vlk 5 poena.



Danas u jutarnjim satima igraju polufinale protiv Ilirije iz Ljubljane.

Na svojim Facebook stranicama iz Košarkaškog kluba Brod objavili su slijedeći status:

„KK Brod sa kadetkinjama sudjeluje na završno turniru Waba lige u Poreču. Nakon poraza od ŽKK Celje, u drugoj utakmici sa +30 zaledile su premijer ligaša Fsv(Rijeka). Odličnom igrom svih djevojaka niti jednog trenutka nije bio upitan ishod utakmice. Nasa Nina Novak sa 48 koševa i valorizacijom (učinak) 52 % pokazuje pravu igračku zrelost.  Uz Ninu bok uz bok fantastičnu igru pokazale su Andrea, Ana Aračić, Zeljka, Ana i Nikolina. Toliko je bilo lijep akcija, utrčavanja, asistencija pogođenih trica i najbolje timske obrane da im samo možemo čestitat od srca. Veliki motivator na klupi je bila kapetanica Rea Sudar, koja se je lakše ozlijedila dva dana prije puta. Toliko zajedničke energije i dobrih košarkaških situacija za svakog trenera je veliki uspjeh. Trener Krunoslav Rimac i Kristina Pehar su uživali u svakom segmentu igre koju su pripremali s djevojkama. Sutra djevojke čeka utakmica  polufinala, i ako bude snage i sreće možda dođemo i u finale. čestitke našem stručnom vodstvu i igračicama. Sretno sutra! #Samomi#KkBrod#“.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: