SB Online

Brodska policija spriječila sukob? Kod dva muškarca pronađen kokain i teleskopska palica

PRIJE 4 MJESECA
PU BRODSKO-POSAVSKE
PRIKAZA: 2212

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Brodska policija spriječila sukob? Kod dva muškarca pronađen kokain i teleskopska palica SB Online | Brodska policija spriječila sukob? Kod dva muškarca pronađen kokain i teleskopska palica

PRIJE 4 MJESECA
PU BRODSKO-POSAVSKE
PRIKAZA: 2212

Kod 19-godišnjaka pronađena marihuana

Policijski službenici su u četvrtak, 1. lipnja oko 19:20 sati u Slavonskom Brodu na ulici zatekli 19-godišnjaka koji je kod sebe imao 35 grama droge marihuana. Daljnjim postupanjem policijskih službenika, 19-godišnjak im je predao još 76,61 gram droge marihuane i jednu digitalnu vagu. Protiv osumnjičenika slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Pronađena droga i na graničnom prijelazu

Policijski službenici granične policije su u suradnji sa djelatnicima Carine u četvrtak, 1. lipnja oko 12:35 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u R. Hrvatsku kontrolirali 24-godišnjaka koji je upravljao sa osobnim automobilom. Prilikom granične kontrole kod njega je pronađeno 0,30 grama droge marihuana. Protiv osumnjičenika je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Kod vozača i suvozača pronađen kokain i teleskopska palica

Također, 1. lipnja oko 22:45 sati policijski službenici Interventne jedinice policije su zaustavili i kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak, a s njim u vozilu su se nalazila dva putnika u dobi od 24 i 22 godine. Prilikom postupanja 23-godišnji vozač je policajcima predao teleskopsku palicu, dok je 24-godišnjak kod sebe imao 0,56 grama droge kokain. Od obadvojice su oduzeti predmeti, te protiv njih slijede optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SLAVONSKI BROD VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo