SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NOVOST IZ SABORA: Opačak Bilić napustila stranku

PRIJE 1 GODINU
TEKST: index.hr/index.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | NOVOST IZ SABORA: Opačak Bilić napustila stranku SB Online | NOVOST IZ SABORA: Opačak Bilić napustila stranku

PRIJE 1 GODINU
TEKST: index.hr/index.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Marina Opačak Bilić, koja je prošli tjedan napustila Bernardićeve Socijaldemokrate, čime je najveći oporbeni saborski klub smanjen na 17 zastupnika, danas je izjavila da ostaje oporbena zastupnica i neće podržavati vladajuću većinu u saboru.

"Podržavanje vladajuće većine svakako nije moja opcija i ostajem oporbena zastupnica. To je bila moja osobna odluka i nećete me vidjeti za nekoliko tjedana da dižem ruku za prijedloge vladajućih", izjavila je novinarima u saboru.

"Tu sam odluku odnijela jer se, kao mlada osoba, nekada znam osjećati neshvaćeno. Možda više gledam u budućnost i mislim da ima više tema o budućnosti o kojima trebamo raspravljati i da se, ako se već trebamo svađati u saboru, svađamo o budućnosti, a ne o prošlosti", pojasnila je Marina Opačak Bilić.

Na upit novinara može li se dogoditi da ipak nekada digne ruku za neki prijedlog vladajućih, kazala je: "Naravno da treba podržati prijedloge poput prehrane učenika, povećanja rodiljnih naknada i sličnih tema, kao što smo i do sada dizali ruke za njih."

Izvor:www.index.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: