Brodski maturanti poručuju: ʺNIŠTA NAM NEĆE OVI DAN POKVARITʺ

FOTO: Arhiv

26.5.2020. | 20:01 | Luka Safundžić
Pregleda: 5456

Usprkos koronavirusu brodski maturanti odlučili su se na "mini norijadu", koja će se održati ovoga petka, 29. svibnja između 18 i 19 sati.

"Norijada je nekakva tradicija koja se svake godina održava slavljem od tri dana. Koronavirusu, nitko se nije nadao te da će se razviti u toliku pandemiju.

Da je karantena kao što je bila prije 2 mjeseca od ovoga ne bi bilo ništa ali kako su mjere Stožera civilne zaštite popustile odlučili smo barem jedan dan napraviti "mini norijadu"", rekao nam j jedan od organizatora Dominik Čeović.


Učenici će se skupljati ispred svojih škola, kreće se od Ekonomske škole, preko naselja Hebrang, pa do Obrtničke i Medicinske škole.

Pored parkirališta uz King Kebab čekat će ih učenici Poljoprivredne, Tehničke i Industrijske škole. Pored OŠ Ivan Goran Kovačić, pa ulicom Petra Krešimira učenici dolaze na Korzo gdje će im se pridružiti gimnazijalci Matija Mesić i učenici Klasične gimnazije, spuštaju se na Kej, pa idu pored Stadiona uz Savu, pa opet kroz ulicu Petra Krešimira, te se vraćaju na Kej.

"Ici će se u skupinama po razredima pa 2 metra razmak. Naravno da ćemo poštovati razmak, predložio sam da svi uzmu maskicu radi preventive. Ja želim poručiti svim budućim maturantima ako ikada dođe do ovakvog raspleta da ne odustaju od svojeg cilja", dodaje Čeović.

 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI