Čestitka gradonačelnika povodom Dana žena

FOTO: Grad Slavonski Brod

8.3.2021. | 10:15 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 798

Drage Brođanke,

8. ožujak dan je kada na poseban način iskazujemo zahvalnost svima vama majkama, suprugama, sestrama, prijateljicama i suradnicama za ljubav i požrtvovnost koju nam svakodnevno iskazujete.

Vaša ljubav, predanost i požrtvovnost zaslužuju naše poštovanje tijekom cijele godine, a današnji je dan naslijeđe svih onih žena koje su se svojom hrabrom borbom i djelovanjem zalagale za ostvarenje ženskih prava.


Iako je njihovo zalaganje utjecalo na poboljšanje položaja žena u društvu, danas su, nažalost, još uvijek aktualna pitanja ravnopravnosti žena te je upravo Međunarodni dan žena, kojega danas obilježavamo, prilika da svi zajedno radimo na boljoj budućnosti u kojoj će žene biti oslobođene svakog oblika diskriminacije.

Na današnji vam dan još jednom upućujem zahvalu i iskrene čestitke uz želje da vam se ta zahvalnost iskazuje svakoga dana tijekom cijele godine jer ste to svojim svakodnevnim djelovanjem zaslužile.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mirko Duspara, dr. med.

Izvor: Grad Slavonski Brod


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI