Civilna zaštita objavila izvješće o vremenskim nepogodama tijekom vikenda

FOTO: I.S.

27.2.2023. | 17:56 | Igor Safundžić
Pregleda: 896

Ravnateljstvo civilne zaštite Brodsko-posavske županije oglasilo se povodom snježnih padalina koje su uzrokovale probleme kako na cestama, tako i u opskrbi električnom energijom.

"Tijekom prijepodneva primljene su dojave o palom stablu na kolnik u Berislavićevoj ulici i na osobno vozilo i plinsko brojilo u Borovskoj ulici u Slavonskom Brodu. Jedno stablo palo je na državnu cestu  D51 Banićevac – Oblakovac, 3 stabla su pala i zatvorila  ŽC 42061 Pivare – Donji Bogićevci. Jedno stablo je palo na električne vodove u Dragovcima, drveni stup od T-Coma pao je na električne vodove u Podvinju, a jedno stablo je palo na cestu u naselju Janiševac u Podvinju. Bez opskrbe električnom energijom su bili dijelovi općina Stara Gradiška, Okučani, Cernik, Dragalić, Vrbje, Nova Kapela, Podcrkavlje i Bukovlje.

 Zaprimljena je i dojava da se u Brodskom Varošu, ulica Firkovac, srušilo stablo na cestu, uklonili su ga djelatnici poduzeća SB Trade j.d.o.o. Vatrogasci DVD-a Oriovac (3/1) imali su jednu intervenciju ispumpavanja podruma koji se napunio zbog topljenja snijega. Bez električne energije još su ostala  naselja Cernička Šagovina, Opatovac, Stara Gradiška i Bijele Stijene (180 korisnika). Otklanjanje kvara predviđeno je za danas, 27.veljače".


 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI