SB Online

Danas prometna nesreća sa tri ozlijeđene osobe od toga dvije teško

SB Online | Danas prometna nesreća sa tri ozlijeđene osobe od toga dvije teško SB Online | Danas prometna nesreća sa tri ozlijeđene osobe od toga dvije teško

PRIJE 10 MJESECI
PU BRODSKO-POSAVSKA/PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 2891

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, u 15.05 sati, u Trnjanima, teško su ozlijeđene dvije osobe, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 65-godišnjak upravljajući teretnim automobilom započeo pretjecati radni stroj (tzv. banseg), koji se kretao ispred, a kojim je upravljao 67-godišnjak, dok 38-godišnjak koji se kretao upravljajući osobnim automobilom iza njih, nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama i stanju ceste (mokar kolnik), te prometnoj situaciji ispred, uslijed čega je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio radnog stroja.

Obadva vozila su se zanijela te je došlo do udara teretnog automobila u radni stroj, kojom prilikom su putnici u dobi od 56 i 57 pali sa radnog stroja. U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđene dvije osobe u dobi od 57 i 67, dok je 56-godišnjak lakše ozlijeđen, te su svi zbrinuti u bolnici u Slavonskom Brodu. Alkotestom je u organizmu 38-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,12 promila, a kod 67-godišnjeg vozača radnog stroja 0,23 promila.

Tijekom trajanja očevida, u vremenu od 15.35 do 17.05 sati, promet je bio privremeno zatvoren na dionici na kojoj se dogodila prometna nesreća te preusmjeravan obilazno. Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: