SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Djevojka (17) s područja Općine Kaptol rodila sama kod kuće

SB Online | Djevojka (17) s područja Općine Kaptol rodila sama kod kuće SB Online | Djevojka (17) s područja Općine Kaptol rodila sama kod kuće

PRIJE 1 GODINU
TEKST: 034 Portal

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Maloljetna djevojka (17) iz Slavonije proteklog je tjedna u svojoj kući rodila zdravog dječaka. 034 Portal doznaje kako je djevojka s područja Općine Kaptol.

Porodom se iznenadila cijela njena obitelj s obzirom na to da nitko od njih nije znao da je trudna. Učenica jedne srednje požeške škole došla je kući iz škole te se porodila u svojoj sobi.

Izvori nam kažu kako je djevojka rodila bez problema te da je pupčanu vrpu prerezala njena majka koja je ušla u sobu kad je čula plač bebe.

Neslužbeno doznajemo kako je djevojka bila svjesna trudnoće te da ju je širokom odjećom skrivala od obitelji, prijatelja i susjeda. Isto tako, otac djeteta zna da mu se rodio sin težak oko 3000 grama i dugačak 50 cm.

Beba i mlada majka su pregledani u bolnici gdje je utvrđeno da su zdravi te da je porod prošao bez komplikacija.

Doista nesvakodnevna priča u ovim vremenima i doista velika hrabrost i snaga ove mlade majke kojoj ovim putem čestitamo na prinovi, a dječaku želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: