Donacija Brodsko-posavske županije za DVD Velika Kopanica

FOTO: bpz.hr

28.10.2018. | 09:30 | Luka Safundžić
IZVOR: bpz.hr
Pregleda: 1192

Velika Kopanica, 26. listopada 2018.

Brodsko-posavska županija kontinuirano ulaže proračunska sredstva u sustav civilne zaštite čiji je bitan čimbenik i vatrogastvo. Zamjenik župana Stjepan Bošnjaković sinoć je u Velikoj Kopanici uručio donaciju Brodsko-posavske županije u vatrogasnoj opremi za DVD Velika Kopanica. Ukupna vrijednost kupljene vatrogasne opreme iznosi 64.168,75 kn od čega je donacija BPŽ 50.000,00 kn, a ostatak su sredstva samog DVD-a.

Sredstva za kupnju opreme su donirana temeljem Javnog natječaja za financiranje aktivnosti udruga koje su od interesa za BPŽ iz područja vatrogastva u 2018. godini te donešene Odluke o dodjeli sredstava i zaključenog Ugovora o dodjeli sredstava. Za 10 operativnih vatrogasaca DVD Velika Kopanica nabavljeno je 10 dvodijelnih intervencijskih odijela BAS Profi III te 2 kompleta dišnih aparata MSA AUER tip AEIRGOFIX MIX s kompozitnim bocama te pripadajućim navlakama i maskama.VIŠE NA TEMU:
DVD
VELIKA KOPANICA
BPŽ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI