SB Online

DONOSIMO: Pogledajte koliko zarađuju Marušićevi ravnatelji

PRIJE 4 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 7069

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | DONOSIMO: Pogledajte koliko zarađuju Marušićevi ravnatelji SB Online | DONOSIMO: Pogledajte koliko zarađuju Marušićevi ravnatelji

PRIJE 4 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 7069

Nakon što smo jučer objavili plaće direktora slavonskobrodskih trgovačkih društava, danas smo se odlučili objaviti koliko zarađuju Marušićevi ravnatelji.

Diplomirani ekonomist, te član Hrvatske demokratske zajednice Damir Mirković ravnatelj je Centra za razvoj Brodsko-posavske županije, te kao takav, od te funkcije zaradi 1.371,69 eura mjesečno.

Centar za razvoj Brodsko- posavske županije je osnovan temeljem Zakona o regionalnom razvoju i Odluke Skupštine Brodsko-posavske županije s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja obavljanja poslova regionalnog koordinatora za područje Brodsko-posavske županije, kao javna ustanova s javnim ovlastima za obavljanje poslova regionalnog koordinatora za područje BPŽ, odnosno trajno obavljanje registrirane djelatnosti.

Magistar inženjer agronomije i član Hrvatske demokratske zajednice Branimir Vujčić ravnatelj je Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Brodsko-posavske županije - Natura Slavonica, te kao takav ima plaću od 1.438,45 eura.

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Brodsko-posavske županije - Natura Slavonica osnovana je 2004. godine odlukom Županijske skupštine Brodsko-posavske županije. Ustanova je osnovana s ciljem očuvanja zaštićenih područja, svojti, minerala, sigovina i fosila. Pod nadležnošću Ustanove je sedam zaštićenih područja i 16 područja ekološke mreže

Ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Brodsko-posavske županije i magistar inženjer građevinarstva Matej Badrov nije član niti jedne političke opcije, te za svoj rad dobije plaću od 1.469,93 eura.

Zavod za prostorno uređenje Brodsko-posavske županije obavlja stručne poslove prostornog uređenja za Brodsko-posavsku županiju u skladu sa Zakonom o prostornom uređenje, Odlukom o osnivanju Zavoda za prostorno uređenje Brodsko-posavske županije i Statutom.

Prva žena Županijske uprave za ceste Brodsko-posavske županije i diplomirana inženjerka strojarstva Olivera Maglić članica je Hrvatske demokratske zajednice, te radi za mjesečni iznos od 2.035,71 eura.

Županijska uprava za ceste Brodsko-posavske županije je ustanova za upravljanje, građenje, rekonstrukciju i održavanje županijskih i lokalnih cesta na području Brodsko – posavske županije.

Diplomirani inženjer strojarstva i član Hrvatske demokratske zajednice Josip Grgić prvi je čovjek Regionalnog centra za gospodarenje otpadom - Šagulje, te prima mjesečnu plaću od 1.586,16 eura.

Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Sisačko-moslavačka županija su 08. studenog 2017. godine potpisali Društveni ugovor o osnivanju Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Šagulje d.o.o. Cilj osnivanja je uspostava sustava gospodarenja otpadom Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije, a sukladno Strategiji i Planu gospodarenja otpadom Republike Hrvatske.

Za kraj, ostalo je ne jasno je li i ravnateljica Regionalnog centra a biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije d.o.o Anamarija Mađarević trebala podnijeti imovinsku karticu, je l' podaci o njezinoj plaći nisu dostupni. O svemu smo pitali i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, pa čim odgovor stigne, objavit ćemo.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.