SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

DORH se oglasio oko smrti mladića iz Požege. Tražili su obdukciju tijela

SB Online | DORH se oglasio oko smrti mladića iz Požege. Tražili su obdukciju tijela SB Online | DORH se oglasio oko smrti mladića iz Požege. Tražili su obdukciju tijela

PRIJE 1 GODINU
TEKST: danas.hr/danas.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Državno odvjetništvo objavilo je priopćenje u vezi događaja iz Požege u kojem je zbog posljedica teških ozljeda u požeškoj bolnici preminuo 21-godišnji vojnik."Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 20-godišnjak 15. travnja 2023. oko 2:15 sati na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, nakon kraće prepirke sa državljaninom Republike Hrvatske (2001.), u cilju da mu nanese ozljede teške naravi, zadao mu više snažnih udaraca u predjelu glave i tijela uslijed kojih je zadobio ozljede teške naravi koje su dovele do ugrožavanja njegovog života te je 16. travnja 2023. preminuo u Općoj županijskoj bolnici Požega od posljedica zadobivenih ozljeda", objavio je DORH.

Dodaju kako je sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio prijedlog državnog odvjetnika i mladom 20-godišnjaku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Podsjetimo, ranije je odvjetnica osumnjičenog mladića Anita Pezer za Danas.hr kazala kako je istražni zatvor određen zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

"Osumnjičenik je u svom izlaganju sve detaljno objasnio što i kako je bilo, priznao je počinjenje djela koje mu stavlja na teret. Mi ćemo pisati žalbu, nemaju svjedoci što reći pored njegovog priznanja", kazal nam je Pezer.

Zanimljivo je kako je DORH izdao nalog za obdukciju mrtvog tijela vojnika.

(IZVOR: www.danas.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: