USKOK nije podignuo optužnicu protiv suca Dragičevića

DOZNAJEMO: Je li USKOK podignuo optužnicu protiv suca Dragičevića?
(FOTO: privatna galerija)

24.12.2021. | 11:47 | Luka Safundžić
Pregleda: 1760

Kako smo i pisali, početkom prosinca, Državno sudbeno vijeće je na svojoj 66. sjednici, održanoj dana 2. prosinca 2021. godine donijelo odluku.

Odluka je glasila: "Ponovit će se oglas za slobodno mjesto predsjednika Županijskog suda u Slavonskom Brodu, u skladu s člankom 84. stavak 3. ZDSV-a". Ne treba biti puno pametan, da se zaključi, kako Dragičević, slijedom toga, nije izabran za novog predsjednika Županijskog suda u Sl. Brodu.

Tada smo pisali da brodski kuloari spominju, kako ovaj Požežanin nije izabran za predsjednika zbog medijskih natpisa da je USKOK podignuo kaznenu prijavu protiv njega. Nekoliko dana kasnije Dragičević je to demantirao, a što nam je napisao možete pročitati ovdje.


JE LI USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU PROTIV DRAGIČEVIĆA?

Kako smo medij koji drži do svoga ugleda, poslali smo novinarski upit USKOKU

"Povodom Vašeg upita obavještavamo Vas da ovaj Ured nije podigao optužnicu protiv suca Županijskog suda u Slavonskom Brodu Dragičevića", stoji u odgovoru kojeg potpisuje glasnogovornik USKOK-a Sergej Abramov.


VIŠE NA TEMU:
USKOK
OPTUŽNICA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI