SB Online

USKOK nije podignuo optužnicu protiv suca Dragičevića

PRIJE 2 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 1784

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | USKOK nije podignuo optužnicu protiv suca Dragičevića SB Online | USKOK nije podignuo optužnicu protiv suca Dragičevića

PRIJE 2 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 1784

Kako smo i pisali, početkom prosinca, Državno sudbeno vijeće je na svojoj 66. sjednici, održanoj dana 2. prosinca 2021. godine donijelo odluku.

Odluka je glasila: "Ponovit će se oglas za slobodno mjesto predsjednika Županijskog suda u Slavonskom Brodu, u skladu s člankom 84. stavak 3. ZDSV-a". Ne treba biti puno pametan, da se zaključi, kako Dragičević, slijedom toga, nije izabran za novog predsjednika Županijskog suda u Sl. Brodu.

Tada smo pisali da brodski kuloari spominju, kako ovaj Požežanin nije izabran za predsjednika zbog medijskih natpisa da je USKOK podignuo kaznenu prijavu protiv njega. Nekoliko dana kasnije Dragičević je to demantirao, a što nam je napisao možete pročitati ovdje.

JE LI USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU PROTIV DRAGIČEVIĆA?

Kako smo medij koji drži do svoga ugleda, poslali smo novinarski upit USKOKU

"Povodom Vašeg upita obavještavamo Vas da ovaj Ured nije podigao optužnicu protiv suca Županijskog suda u Slavonskom Brodu Dragičevića", stoji u odgovoru kojeg potpisuje glasnogovornik USKOK-a Sergej Abramov.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: