SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

DOZNAJEMO: Policija krenula u istraživanje ravnateljičinog muža!?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | DOZNAJEMO: Policija krenula u istraživanje ravnateljičinog muža!? SB Online | DOZNAJEMO: Policija krenula u istraživanje ravnateljičinog muža!?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kako neslužbeno doznajemo, iz izvora bliskih ravnateljici slavonskobrodskog Centra za socijalnu skrb, Anici Gusak-Krajnović, policija je jutros poslala mail ravnateljici te ju moli da im se dostave podaci o vanjskim suradnicima angažiranim na poslovima voditelja stručne pomoći i potpore i voditelja intenzivne stručne pomoći i nadzora, te podatke o vanjskim suradnicima angažiranim na poslovima voditelja mjere pojačane brige i nadzora

Tko je Krešimir Ćato?

Prema našim, za sada još uvijek neslužbenim informacijama, Krešimir Ćato, zaposlenik PU brodsko-posavske izvanbračni je supružnik ravnateljice slavonskobrodskog Centra za socijalnu skrb u Sl. Brodu.

"Vezano uz angažiranje ravnateljičinog supruga kao voditelja mjere iz očitovanja ravnateljice i razgovora s njom proizlazi da je on već dugi niz godina povremeno angažiran od strane Centra kao vanjski suradnik s obzirom na to da kao specijalist kriminalistike radi na poslovima maloljetničke delinkvencije i nasilja u obitelji" stoji u Izvješću o provedenom izvanrednom upravnom nadzoru u Centru za socijalnu skrb Sl. Brod (važno je napomenuti kako su spomenuto nadzor proveli državni službenici resornog MINISTARSTVA u studenom 2020. godine)

"Tijekom nadzora izvršen je uvid u Izvješće o isplaćenim naknadama od 1. kolovoza do 31. listopada 2020. godine, a koje se odnose na voditelje intenzivne stručne pomoći i nadzora, stručne pomoći i potpore i pojačane brige i nadzora", nastavlja se u tekstu spomenutog izvješća.

"Iz istog je razvidno da je suprug ravnateljice imenovan voditeljem mjere nadzora, kao vanjski suradnik, u predmetu KLASA: UP/I-552-06/19-05/25 (stručna pomoć i potpora) od 28. siječnja 2020. godine. Skreće se pozornost da se prilikom izbora voditelja mjere nadzora vodi računa da to ne bude nitko od članova obitelji ili bliskih osoba, kako ravnatelja tako i stručnih radnika centra, koji rade na poslovima obiteljsko pravne zaštite", navodi se u Izvješću iz 2020. godine.

Hoće li biti angažiran USKOK?

Kako smo gore naveli, prema našim neslužbenim saznanjima spomenuti gospodin, Ćato je i zaposlenik PU brodsko-posavske, pa ne bi bilo za čuđenje, kada bi se uskoro u Sl. Brodu, zbog gore spomenutoga, pojavili i zaposlenici USKOK-a.

Nastavljamo intenzivno pratiti razvoj situacije u slavonskobrodskom Centru, s obzirom na to da je natječaj za novog ravnatelja/ravnateljicu gotov, ostaje nam za vidjeti hoće li ministar Aladrović, koji je na odlasku, donijeti razumnu odluku, ili će to prepustiti novom ministru  Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.