SB Online

Duspara poručio: Ne bih rekao da je pet kuna puno

PRIJE 2 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2918

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Duspara poručio: Ne bih rekao da je pet kuna puno SB Online | Duspara poručio: Ne bih rekao da je pet kuna puno

PRIJE 2 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2918

Kako smo i najavljivali, u tijeku je 5. sjednica Gradskog vijeća, "aktualac" je u tijeku, a mi izdvajamo pitanje HDZ-ovg Tomislava Delića

"Očigledna je promjena u politici upravljanja naplatom parkiranja u Gradu. Možemo li čuti konkretan razlog, zbog kojeg je potrebno tu cijenu parkiranja u nultoj zoni povećati za 60%, a u prvoj zoni za 30% u odnosu na stare cijene", upitao je Delić.

"Znate da su ogromni troškovi uređenja parkirnih mjesta, godinama smo imali prigovore. Kada uzmete Strossmayerovu, uređenje parkinga bez parka je oko milijun i pol kuna. Uređujemo parking kod Gimnazije, tamo je 38 parkirnih mjesta, uredili smo parkiralište ispred nebodera na Plavom polju, to sve košta. 

Uređenje, samih parkirnih mjesta i svega ostalog, košta. Ne bi rekao da je pet kuna puna, u strogom centru grada, tako je u većini gradova i bliže i dalje od Sl. Broda. S ovim ćemo sigurno dobiti uređeniji način parkiranja, i više reda u parkiranju, manje automobila na zelenim površinama, i uređenije površine u Sl. Brodu", odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: