DVA BROĐANINA PRAVILA NERED NA BENZINSKOJ: Vrijeđali zaposlenice, jednu uhvatili za stražnjicu

gorivo
(FOTO: 034portal/S.V.)

9.11.2022. | 11:02 | danica.hr
IZVOR: Danica.hr
Pregleda: 4171

Mario (27) i Zlatko (48) proglašeni su krivima i osuđeni zbog rusvaja kojeg su napravili iza ponoći na benzinskoj.

Prema presudi, oni su u kolovozu oko pola sata iza ponoći na benzinskoj postaji Ine u Slavonskom Brodu narušavali javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju te su vikali i galamili pa se svađali s kupcima i zaposlenicama benzinske postaje, piše portal Danica.hr.

“Tom prilikom su dvije zaposlenice vrijeđali riječima: Nikoga se ne bojimo, zovite koga hoćete, zovite šefove, mi nismo pi… ako smo sa sela!


Direktor vam je rekao da morate sjesti s nama za stol i da je on neki kur… od direktora njega bi morali slušati”, navodi se u presudi.

Osim presude za remećenje javnog reda, Zlatko je zaradio i kaznenu prijavu jer je jednu od djevojaka uhvatio za stražnjicu. Mario svoju obranu pred prekršajnom sutkinjom nije iznosio, a Zlatko je sve priznao i zamolio blažu kaznu jer je oženjen i ima djecu.

“Bio sam jako pijan i došao sam s Mariom na benzinsku na piće. Bili smo bezobrazni i vikali i vrijeđali dvije zaposlenice. Žao mi je zbog svega, a povod je bio što cure nisu htjele sjesti s nama na piće.

Točno je da je protiv mene podnesena i kaznena prijava jer sam jednu zaposlenicu uhvatio i dodirnuo za stražnjicu. Nisam kažnjavan dosad, radim i imam obitelj, kajem se zbog svega i više to neću nikad činiti”, skrušeno se branio Zlatko pred sutkinjom.

Obojica na koncu moraju platiti po 760 kuna kazne te po 100 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti, piše Danica.hr.

(IZVOR: www.danica.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI