SB Online

GNJUSAN ČIN U SLAVONIJI: Mladić (22) silovao staricu (85), osuđen je na tri godine zatvora

SB Online | GNJUSAN ČIN U SLAVONIJI: Mladić (22) silovao staricu (85), osuđen je na tri godine zatvora SB Online | GNJUSAN ČIN U SLAVONIJI: Mladić (22) silovao staricu (85), osuđen je na tri godine zatvora

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Andrea Lužanac/Bjelovar live

Cijeli scenarij dogodio se u noći s 25. na 26. listopada 2020. godine u jednom selu na orahovačkom području u Virovitičko-podravskoj županiji. Mladić (22) M.V., rukom je razbio staklo na ulaznim vratima obiteljske kuće, a u kojoj je starica živjela sama.

Nakon što je razbio staklo na vratima, on je rukom s unutarnje strane otključao ulazna vrata, a zatim je ušao u kuću. Dok je starica spavala u spavaćoj sobi, mladić je ušao u njenu sobu te joj se popeo na krevet.

Kako stoji u presudi, mladić je kleknuo između njenih nogu, a kada je starica počela dozivati pomoć, stavio joj je ruku na usta kako ne bi mogla vikati i snažno ju je uhvatio za vrat. Starica je u strahu da ju ne zadavi, prestala vikati. Mladić ju je pritisnuo tijelom kako ne bi mogla ustati iz kreveta i pobjeći, a zatim ju je silovao.

Starica nije dočekala presudu
Kako javlja Bjelovar live, ovih dana je Županijski sud u Bjelovaru osudio 22-godišnjaka na tri godine zatvora. U vrijeme kada je počinio ovaj gnjusan čin, mladić je imao tek 20 godina, a na sudu je u potpunosti priznao krivnju.

Ipak, žrtva ovog nemilog događaja nije dočekala njegovu presudu, ona je u međuvremenu preminula.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: