SB Online

GRAD OBJAVIO: Još jedan Mjesni odbor dobit će novi društveni dom

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | GRAD OBJAVIO: Još jedan Mjesni odbor dobit će novi društveni dom SB Online | GRAD OBJAVIO: Još jedan Mjesni odbor dobit će novi društveni dom

U Mjesnom odboru Josip Rimac planirana je izgradnja društvenog doma. Novi objekt bit će površine 633 m2, a unutar njega nalazit će se nekoliko prostorija za svakodnevno korištenje te povremena okupljanja i organiziranje manifestacija.

Društveni će dom, stoga, imati prostore za urede, udruge, igraonice, malu i višenamjensku dvoranu, prostor za pripremu i serviranje hrane, sanitarije te pomoćne prostore. Višenamjenska dvorana bit će ujedno i središnji prostor doma koji će se koristiti za veća okupljanja (društvena događanja, svadbe i sl.), a obje dvorane, mala i višenamjenska dvorana, imat će i natkrivene terase.

Izgradnja novog društvenog doma nastavak je investicija Grada Slavonskog Broda u mjesne domove kojima se žele poboljšati uvjeti rada članova mjesnih odbora, ali i građanima omogućiti da organizacijom različitih događanja unaprijede društveni život svoje lokalne zajednice.

Izgradnja novog društvenog doma u MO Josip Rimac započet će odabirom najpovoljnijeg izvođača radova nakon provedenog postupka javne nabave.

Izvor: Grad Slavonski Brod


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: