Gradi se još jedan kružni tok u gradu, bez sanacije pripadajućih mu ulica

FOTO: SB Online

31.1.2023. | 12:24 | Igor Safundžić
Pregleda: 2851

U Slavonskom Brodu na raskrižju Vukovarske ulice-Borovske-Pilareve ulice gradit će se još jedan kružni tok. Kako saznajemo Javni natječaj za izgradnju ovog novog kružnog toka je gotov a posao je dobila tvrtka Građenje Rašić d.o.o. 

Na tom raskrižju već je neko vrijeme privremeni kružni tok koji se pokazao kao dobro rješenje te se nadamo da će izgradnja kružnog toka još više pridonijeti protočnosti vozila kao i sigurnosti istih.
Kako doznajemo uz kružni tok neće se ići u rekonstrukciju Borovske ulice i ulice Đure Pilara što je po našem mišljenju trebalo. Naime kada se radio novi autobusni kolodvor sav promet je bio preusmjeravan u tom dijelu grad u te dvije ulice jer kako znamo privremeni autobusni kolodvor je bio u dijelu Vukovarske ulice. Obadvije prometnice su u jako lošem stanju a znamo da se u tom dijelu nalaze i škola i vrtić i Dom zdravlja. Možda bi se trebalo razmisliti o tome da dok se gradi kružni tok da se u jednom potezu rekonstruiraju ove dvije ulice, jer naknadna rekonstrukcija za sobom nosi ponovne gužve i zastoje u prometu što bi se moglo izbjeći ako se sve radi odjednom i jedan puta.VIŠE NA TEMU:
KRUŽNI TOK
GRADNJA
GRAD
ULICA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI