HGSS za svoj rođendan daruje druge

FOTO: Facebook

10.11.2020. | 17:29 | zagreb.info
IZVOR: zagreb.info
Pregleda: 686

Na sebi svojstven način, Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) proslavit će rođendan. Suprotno utvrđenoj tradiciji, oni su slavljenici koji daruju druge.

“Bliži se vrijeme darivanja pa smo sve Vas, našu vjernu ekipicu pratitelja, odlučili nagraditi. Kao i prošlih 70 godina, i ovo radimo uz vašu pomoć. Najkreativnije među vama nagraditi ćemo poklon paketom sa sponzorskim predmetima HGSS-a kao zahvalu što nas pratite i podržavate!

Sve što trebaš napraviti je čestitati nam rođendan bolje od svih ostalih. Snimi video sebe ili svoje ekipe u čestitarskom izdanju pa snimku objavi na svojem Twitteru, Instagramu ili Facebooku uz #HG


Kako bismo se svi zajedno vratili u djetinjstvo, one najbolje darujemo baš na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca, što znači da ćemo u obzir uzeti one sadržaje objavljene do 5. prosinca 2020. u 20 sati.

*Neke čestitke ćemo podijeliti i kao objave, uz suglasnost kreatora

Sve čestitke koje se objavljuju na privatnim profilima u sklopu rođendanskog natječaja moraju biti objavljene s postavkama privatnosti postavljenima na „javno“ kako bismo ih mogli vidjeti te kako bi mogle ući u natječaj”, napisali su na Twitteru.

Inače, u sklopu slavljeničke godine 70. rođendana, HGSS-ovci su organizirali izložbu, počeli s predstavljanjem članova svoga tima, a sada i daruju druge.

(Izvor:zagreb.info)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI