SB Online

Hoće li se održati Advent u Slavonskom Brodu?

PRIJE 3 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2620

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Hoće li se održati Advent u Slavonskom Brodu? SB Online | Hoće li se održati Advent u Slavonskom Brodu?

PRIJE 3 GODINE
LUKA SAFUNDŽIĆ
PRIKAZA: 2620

Zadnjih dana zaprimili smo dosta upita od strane građana što je s Adventom u Slavonskom Brodu upit smo proslijedili Gradskoj upravi te odgovor prenosimo u cijelosti:

"Advent u Slavonskom Brodu trenutno nije otkazan, ali niti potvrđen, a njegovo održavanje ove godine ponajviše će ovisiti o epidemiološkim mjerama koje budu na snazi.

Grad Slavonski Brod pratit će daljnji razvoj epidemiološke situacije i postupat će sukladno dopuštenom kako bi očuvanje zdravlja svih građana i dalje ostalo prioritet", stoji u odgovoru koji potpisuje Kristina Ergotić viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol.

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu je definitivno najposjećenija zagrebačka manifestacija koja privlači desetke tisuća domaćih ali i stranih turista. Advent u Zagrebu ipak će se održati, ali prilagođen situaciji. Neće biti kao prijašnjih godina, ali će građani ipak moći uživati u božićnoj atmosferi.

Hoće li se održati Advent u Slavonskom Brodu? Ostaje nam za vidjeti, a mi vas pitamo sviđa li vam se Advent u Slavonskom Brodu prijašnjih godina?


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: