Hrvat na vagu stavio kovanicu eura pa se iznenadio: ʺTek sam sad ovo skužioʺ

FOTO: Twitter screenshots

7.2.2023. | 12:27 | Index.hr
IZVOR: Index.hr
Pregleda: 1177

Korisnik Twittera pod imenom Benko podijelio je fotografiju na kojoj se vidi kako je izvagao kovanicu jednog eura te otkrio da teži točno koliko iznosi fiksni tečaj konverzije kune u euro. "Fun fact koji sam upravo otkrio, jedan euro ima 7.53 grama", napisao je u opisu objave koja je ubrzo postala viralna.

Mnogi su provjerili njegovu teoriju i sami izvagali svoje eure. "Za moje pratitelje iz inozemstva; to je inače vrijednost jednog eura u kunama", "Morala sam provjeriti je li ovo trolanje i gle fakat. Ali austrijski ima manje...", "Je li teži gram eura ili kune?", "Izgleda da je mene netko prevario na težini metala", neki su od komentara ljudi.


Posebnu pažnju privukla vaga: "Gdje si kupio, pitam za prijatelja"

Osim težine kovanice jednog eura, pažnju korisnika privukla je i njegova mala vaga za sitnu gramažu. "A za što će ti vaga u sitne grame?", "Ako nisi zlatar, trebao bi objasniti posjedovanje ove spravice", pisali su mu ispod objave.

Izvor: Index.hr

VIŠE NA TEMU:
EURO
TEŽINA
KUNE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI