SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

I ove godine građani mogu sudjelovati u proračunu za 2023. godinu

SB Online | I ove godine građani mogu sudjelovati u proračunu za 2023. godinu SB Online | I ove godine građani mogu sudjelovati u proračunu za 2023. godinu
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod prethodnih je godina građanima omogućio sudjelovanje u kreiranju gradskog proračuna. S obzirom da je tekuća godina pri izmaku, građani se ponovno pozivaju da svoje ideje i prijedloge o projektima za koje smatraju da su važni za daljnji razvoj Slavonskog Broda dostave putem elektroničke pošte na adresu proracun@slavonski-brod.hr ili, još jednostavnije, putem web obrasca koji je dostupan na POVEZNICI.

Narednih dana na kućne adrese građana stići će i novi broj Glasnika Grada Slavonskog Broda u kojemu će se nalaziti obrazac na koji će također biti moguće ispisati prijedloge i ideje za novi gradski proračun. Ispunjeni obrazac građani će moći predati u prostorima gradskih blagajni na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić, Gradskoj tržnici i Autobusnom kolodvoru, a isti će se moći predati i na ulazu u Gradsku upravu Grada Slavonskog Broda na adresi Vukovarska 1.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: