SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

I ove godine Sajam cvijeća u Slavonskom Brodu

SB Online | I ove godine Sajam cvijeća u Slavonskom Brodu SB Online | I ove godine Sajam cvijeća u Slavonskom Brodu
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod ove će godine, 7. i 8. svibnja, organizirati 14. sajam cvijeća Florafest koji će se održati u Tvrđavi Brod. Sajam cvijeća i presadnica povrća te popratne opreme organiziran je na cijelom parkovnom prostoru Tvrđave, a dijelom i u natkrivenom prostoru za prodajni i izložbeni dio. Kotizacija za sudjelovanje na sajmu za izlagače u montažnom šatoru te na površini iznosi 50 kuna/m dnevno, za izlagače u drvenim gradskim kućicama 200 kuna dnevno, a za izlagače na štandovima 100 kuna dnevno.

Kotizaciju je potrebno uplatiti na sljedeći način:

Primatelj: Grad Slavonski Brod IBAN: HR 9123400091839600002, model plaćanja: ­­­­68, poziv na broj 5738 – OIB Svrha uplate: kotizacija za sudjelovanje na Sajmu cvijeća Potvrdu o uplati dostaviti na fax: 035/441-775 ili e-mail: aracic@slavonski-brod.hr Prijavnice za sudjelovanje na 14. sajmu cvijeća nalaze se na POVEZNICI, a preuzeti se mogu i Upravnom odjelu za gospodarstvo Grada Slavonskog Broda na adresi Vukovarska 1. Ispunjene prijavnice trebaju se dostaviti u navedeni odjel.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 217-078 i 217-075 ili na e-mail adrese mirna.razek@slavonski-brod.hr i mara.aracic@slavonski-brod.hr.

Izvor:www.slavonski-brod.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: