SB Online

Imate rodbinu ili prijatelje u Ukrajini? Sada ih možete besplatno nazvati i slati im poruke

SB Online | Imate rodbinu ili prijatelje u Ukrajini? Sada ih možete besplatno nazvati i slati im poruke SB Online | Imate rodbinu ili prijatelje u Ukrajini? Sada ih možete besplatno nazvati i slati im poruke

PRIJE 2 GODINE
TEKST: zimo.dnevnik.hr/zimo.dnevnik.hr

Kako bi hrvatskim građanima koji imaju obitelj i prijatelje u Ukrajini omogućili što jednostavnije i lakše komuniciranje u trenutnoj situaciji, hrvatski su teleoperateri su donijeli odluke. 

Tako je Telemach objavio kako će omogućiti besplatne pozive i SMS-ove prema Ukrajini. 

U znak solidarnosti prema ukrajinskom narodu i sa željom da svim svojim korisnicima olakša komunikaciju s bližnjima - obitelji, prijateljima i kolegama u Ukrajini, Telemach Hrvatska bez naknade omogućuje pozive iz mobilne i fiksne mreže prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini od danas u 15 sati do 10. ožujka 2022., objavili su iz Telemacha. 

Isto su napravili i u Hrvatskom Telekomu, iz kojeg poručuju: Zaprepašteni smo razvojem događaja u Ukrajini te suosjećamo sa svima pogođenima. Kako bismo svojim korisnicima, što je moguće više, olakšali komunikaciju s njihovim obiteljima i prijateljima u Ukrajini, omogućili smo slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade, kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama.

I A1 Hrvatska pridružio se istoj inicijativi i omogućio pozive i SMS-ove iz svoje mreže prema Ukrajini bez naknade.

Trenutna potresna situacija koja se događa u Ukrajini nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Suosjećamo sa svima na zahvaćenim područjima, njihovim obiteljima i prijateljima te se iskreno nadamo da će vrijeme pred nama donijeti mir i sigurnost. 

Kako bismo našim korisnicima olakšali kontaktiranje bližnjih koji se trenutno nalaze u Ukrajini, omogućili smo besplatne pozive i SMS poruke putem A1 mobilne i fiksne mreže prema svim mrežama u Ukrajini. Korisnicima koji se nalaze u Ukrajini u potpunosti je besplatan roaming, odnosno pozivi, slanje SMS poruka i pristup Internetu. Navedeno vrijedi za privatne A1 i Tomato korisnike na bonove i na pretplatu te za sve poslovne korisnike, poručili su iz A1 Hrvatska.

(IZVOR: www.zimo.dnevnik.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: