SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Isprika Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

SB Online | Isprika Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije SB Online | Isprika Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nakon jučerašnjeg članka na SBOnline „Zakašnjela“ ministrica u Slavonskom Brodu, a načelnici u kafićima u kojem smo pisali o kašnjenju ministrice na dodjelu ugovora načelnicima iz naše županije, stigla je isprika iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ispriku prenosimo u cijelosti

"Poštovani predstavnici medija,

ovim putem Vam šaljemo ispriku Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i osobno ministrice Vama i ostalim kolegama što ste, na žalost, čekali dolazak ministrice Tramišak na uručivanje ugovora. Naime, krajnje nam je neprihvatljivo da se kasni na zakazano događanje te smatramo da se isto ne smije ponavljati.

Htjeli smo, uz isprike, ovim putem istaknuti kako je razlog kašnjenja ministrice bio sastanak Radne skupine za izradu Programa društvene i gospodarske revitalizacije potpomognutih područja Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom koja je jučer predstavila Nacrt programa te je predstavljanje Programa od strane Stručnog tima trajalo puno duže od predviđenoga. Te su i ostali zakazani sastanci u ministarstvu kasnili.

Čim smo radi navedeno vidjeli da ćemo značajnije kasniti u Slavonski Brod, Kabinet Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, putem telefonskog poziva je obavijestio sve načelnike, gradonačelnika Nove Gradiške te župana Marušića.

U zakazanom programu je bilo predviđeno neformalno potpisivanje korisnika ugovora u 15:15 sati u prostorijama županije gdje su djelatnici Ministarstva stigli u dogovoreno vrijeme s ugovorima kako bi ih korisnici potpisali te kako biste Vi, kolege mediji, mogli uzeti izjave svih korisnika prije svečane dodjele ugovora.

Umjesto u 16:00 sati, dodjela ugovora je zbog gore navedenih razloga odgođena za 17 sati te je odmah po dolasku ministrice, u 16:45, krenuo protokol u kojem je ministrica, zajedno sa županom, dala izjave na početku događanja i zahvalila se na čekanju.

Još jednom se, u ime Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ispričavamo svim medijima na kašnjenju koje je uslijedilo zbog nepredviđene situacije.

Želimo Vam sretan i blagoslovljen Uskrs!"

S poštovanjem,

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: