Izgradnja mjesnog doma u Naselju Josip Rimac

FOTO: Grad Slavonski Brod

17.1.2023. | 21:34 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 448

Građani Naselja Josip Rimac uskoro će na raspolaganju imati novi društveni dom u sklopu kojega će se nalaziti prostori za urede/udruge, igraonica, mala i višenamjenska dvorana, prostor za pripremu i servisiranje hrane, sanitarni čvorovi  te drugi pomoćni i poslovni prostori. Ukupna površina novog doma iznosit će 571,02 m2.

Nakon završene prve faze radova (roh bau), ugrađena je sva stolarija na objektu, a trenutno se izvode instalaterski radovi (voda, odvodnja, elektroinstalacije, strojarski radovi na sustavu grijanja).

Izgradnja novog društvenog doma nastavak je investicija Grada Slavonskog Broda u mjesne domove kojima se žele poboljšati uvjeti rada članova mjesnih odbora, ali i građanima omogućiti da organizacijom različitih događanja obogate društveni život svoje lokalne zajednice. Projekt izgradnje društvenog doma u Naselju Josip Rimac djelomično je sufinanciran iz sredstava Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Saveza Roma u Republici Hrvatskoj "Kali Sara". 


VIŠE NA TEMU:
DOM
NASELJE
GRAD
IZGRADNJA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI