Izrada Strategije zelene urbane obnove Slavonskog Broda 2022.-2032. – provedba ankete za građane

FOTO: Grad Slavonski Brod

1.4.2023. | 10:10 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 329

Grad Slavonski Brod pokrenuo je izradu Strategije zelene urbane obnove Slavonskog Broda za razdoblje od 2022. do 2032. godine (dalje u tekstu: „Strategija“), a s ciljem razvoja zelene infrastrukture, integracije rješenja temeljenih na prirodi, unapređenja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama, ostvarenja ciljeva energetske učinkovitosti, prilagodbe klimatskim promjenama i jačanja otpornosti na rizike. Strategiju izrađuje Apsolon strategija d.o.o. (dalje u tekstu: „stručni izrađivač“) u suradnji s Upravnim odjelom za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Slavonskog Broda.

U svrhu kvalitetne i sveobuhvatne izrade Strategije, Grad Slavonski Brod provodi anketu za građane kojom želi prikupiti stavove, razmišljanja, potrebe i želje stanovnika Grada Slavonskog Broda na temu zelene infrastrukture te napuštenih i neiskorištenih prostora.

Na temelju rezultata predmetne ankete, Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Slavonskog Broda zajedno sa stručnim izrađivačem Strategije, definirat će konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području grada Slavonskog Broda.


Anketa je u potpunosti anonimna te nije povezana s vašim osobnim podacima. Molimo da obrazac ispunite u cijelosti, a što Vam neće oduzeti više od 10 (deset) minuta vremena.

Poveznica na anketu:https://forms.gle/MNaSu8gtpPKKWUTJ8

Izvor:www.slavonski-brod.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI