SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Izrada Strategije zelene urbane obnove Slavonskog Broda 2022.-2032. – provedba ankete za građane

SB Online | Izrada Strategije zelene urbane obnove Slavonskog Broda 2022.-2032. – provedba ankete za građane SB Online | Izrada Strategije zelene urbane obnove Slavonskog Broda 2022.-2032. – provedba ankete za građane
Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod pokrenuo je izradu Strategije zelene urbane obnove Slavonskog Broda za razdoblje od 2022. do 2032. godine (dalje u tekstu: „Strategija“), a s ciljem razvoja zelene infrastrukture, integracije rješenja temeljenih na prirodi, unapređenja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama, ostvarenja ciljeva energetske učinkovitosti, prilagodbe klimatskim promjenama i jačanja otpornosti na rizike. Strategiju izrađuje Apsolon strategija d.o.o. (dalje u tekstu: „stručni izrađivač“) u suradnji s Upravnim odjelom za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Slavonskog Broda.

U svrhu kvalitetne i sveobuhvatne izrade Strategije, Grad Slavonski Brod provodi anketu za građane kojom želi prikupiti stavove, razmišljanja, potrebe i želje stanovnika Grada Slavonskog Broda na temu zelene infrastrukture te napuštenih i neiskorištenih prostora.

Na temelju rezultata predmetne ankete, Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Slavonskog Broda zajedno sa stručnim izrađivačem Strategije, definirat će konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području grada Slavonskog Broda.

Anketa je u potpunosti anonimna te nije povezana s vašim osobnim podacima. Molimo da obrazac ispunite u cijelosti, a što Vam neće oduzeti više od 10 (deset) minuta vremena.

Poveznica na anketu:https://forms.gle/MNaSu8gtpPKKWUTJ8

Izvor:www.slavonski-brod.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: