Ja sam od gradonačelnika nećakinja i nikad više nećeš ući na bazene...???

FOTO: SB Online

15.8.2019. | 10:01 | SBonline
Pregleda: 20533

SLAVONSKI BROD - Jučer pisanim putem na redakciju naše web publikacije stiglo je jedno ružno iskustvo Brođanina koje mu se dogodilo pri ulasku na Gradske bazene u Slavonskom Brodu.

Naime, Brođanin (podaci poznati redakciji), koji svakodnevno dolazi na bazene zajedno sa svojom obitelji, i svakodnevno plaća ulaznice za isti broj njih pri dolasku. Jednom prilikom "madam" koja radi na blagajni bazena i naplaćuje ulaznice, ohrabrena činjenicom da je nećakinja od našeg gradonačelnika ovaj puta je odlučila ulaznice naplatiti više nego što jesu. Međutim naš sugovornik nije se dao omesti, pa je tražio pojašnjenje zašto je danas ulaznica skuplja u odnosu na sve ostale dane za isti broj posjetitelja, odnosno članova njegove obitelji.

Nakon nesuvislih odgovora i traženja zaštitara, ipak naplaćuje redovnu cijenu kako i cjenik kaže, uz prijetnje da nikad više neće ući na bazene. Nije ovo jednini slučaj uskih suradnika, ili danjih članova gradonačelnikovih ljudi koji će ga u konačnici koštati glasova na izborima, i sasvim siguro mu na ovakve, i slične načine odmažu u nastojanju da bude "dobar" gradonačelnik. Mlada damo, gradonačelnikova nećakinjo, Gradski bazeni nisu tvoja svojina, niti gradonačelnikova, već je vlasništvo svih nas Brođana, čijim novcem su i napravljeni, koji još i plaćaju ulaznice na te iste bazene, i prema njima treba se odnositi s poštovanjem, koje vi očigledno nemate.


Dio E-maila koji je stigao na našu redakciju ogorčenog posjetitelja bazena prenosimo vam u danjem tekstu;

- Podijelio bi s vama jučerašnji događaj na brodskim bazenima. Ja, supruga i dvoje djece, svakim danom smo na bazenima, te nas dovoljno dobro znaju svi od spasioca do redara... plaćamo ulaz za mene nezaposlenog 15 kuna, suprugu također 15 kuna,  te jednog sina od 12 god 15 kuna, mlađi ne plaća, povedemo i punicu s nama pa plati se obiteljska ili ona kao umirovljenik 15 kuna, odnosno sve zajedno 60 kuna. I tako je uvijek bilo do jučer, rekao sam gospođi da nam da obiteljsku ulaznicu, međutim ona je rekla 75 kuna, ja sam rekao kako 75 kad uvijek plaćam 60 kuna, ona ustaje se i odlazi po redara, vraća će nakon 5 minuta i naplaćuje mi 60 kuna, ja ulazim na bazen i pričam s redarom koji je svjestan da je ulaz 60 kuna,  u priči mi govori je li  znam ja tko je to, kažem ne, na što mi on govori od gradonačelnika nećakinja. Uputim se dalje prema bazenu, dotična za mnom na bazen maše mi prstom i prijeti da neću nikada više ući na bazene da će mi zabraniti ulaz... znači takvo ponašanje nema smisla ja sam s obitelji svaki dan tamo, nakon takvih prijetnji i vriske za mnom ostao sam šokiran, - napisao je ljutiti Brođanin.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI