Jedinstveni kolodvor gradit će se u Slavonskom Brodu: Danas potpisani ugovori

FOTO: L.S.

27.5.2020. | 12:15 | Luka Safundžić
Pregleda: 1487

U čekaonici Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu danas je potpisan ugovor s izvođačem radova na rekonstrukciji i izgradnji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu.

"Dugo već čekamo nešto ovako, što se danas dogodilo, potpisivanje ugovora o izgradnji i rekonstrukciji Autobusnog kolodvora, na radost svih Brođana i stanovnika Slavonskog Broda i okolnih mjesta. S obzirom na to da znamo da je Brod tranzicijski kolodvor imamo jako puno linija u tranzitu, jako puno dolazaka i odlazaka, bit će malo reducirano, znači neće biti puno zadržavanja na kolodvoru, ali naravno da ćemo u dogovoru s izvođačem sve organizirati, tako da će protok i dalje ići kako treba" rekao je Mario Marić voditelj Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu.

Ukupna površina rekostrukcij iznosi 5.800 m2, a ugovorne vrijednost radova je 27.170.780,41 kn s PDV-om, izvođač radova je GIC GRADNJA d.o.o. iz Zagreba, a glavni projektant je SANGRAD d.o.o. također iz Zagreba.


Površina zahvata je 5.800 m2, zatvoreni prostor nove kolodvorske zgrade je 400 m2, Platoi, rampe, peron, pješačke površine su 2.530 m2, prometne površine (stajalište za autobuse, taksi, parking) je 2.500 m2, te hortikulturno uređenje 370 m2.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI