Jednostavan način kako se riješiti kukaca u svom domu. Dovoljan je jedan proizvod

FOTO: lijekizprirode.com

16.10.2020. | 11:57 | Večernji list
IZVOR: Večernji list
Pregleda: 1392

Kukci i pauci mnogima izazivaju strah, ali i čine naš dom prljavim. Kemikalije koje se inače koriste kako bi se riješili ovih nametnika su štetne za djecu, kućne ljubimce i okoliš. Stoga je najbolje koristiti prirodna sredstva za odbijanje štetočina, a potreban vam je samo pepermint.

Jedna majka na svom TikTok profilu pokazala je kako napraviti prirodno sredstvo za odbijanje štetočina na dva različita načina, a potrebni su samo čaj ili esencijalno ulje peperminta.

Pripremite čaj kao i inačem a zatim ga stavite u bocu s raspršivačem. Pošpricajte sve kutove i mjesta gdje se obično skrivaju kukci, ali i prozore i vrata kako biste spriječili njihov ulazak.


Također na isti način možete koristiti i esencijalno ulje. Međutim, budući da ulje peperminta može izazvati iritaciju kože, potrebno ga je razrijediti s malo vode.Izvor:www.vecernji.hr

 

 


VIŠE NA TEMU:
KUKCI
DOM
PEPERMINT

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI