SB Online

Jednostavan način kako se riješiti kukaca u svom domu. Dovoljan je jedan proizvod

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Večernji list/Večernji list

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Jednostavan način kako se riješiti kukaca u svom domu. Dovoljan je jedan proizvod SB Online | Jednostavan način kako se riješiti kukaca u svom domu. Dovoljan je jedan proizvod

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Večernji list/Večernji list

Kukci i pauci mnogima izazivaju strah, ali i čine naš dom prljavim. Kemikalije koje se inače koriste kako bi se riješili ovih nametnika su štetne za djecu, kućne ljubimce i okoliš. Stoga je najbolje koristiti prirodna sredstva za odbijanje štetočina, a potreban vam je samo pepermint.

Jedna majka na svom TikTok profilu pokazala je kako napraviti prirodno sredstvo za odbijanje štetočina na dva različita načina, a potrebni su samo čaj ili esencijalno ulje peperminta.

Pripremite čaj kao i inačem a zatim ga stavite u bocu s raspršivačem. Pošpricajte sve kutove i mjesta gdje se obično skrivaju kukci, ali i prozore i vrata kako biste spriječili njihov ulazak.

Također na isti način možete koristiti i esencijalno ulje. Međutim, budući da ulje peperminta može izazvati iritaciju kože, potrebno ga je razrijediti s malo vode.Izvor:www.vecernji.hr

 

 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: