SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Još jedna skupina umirovljenika dobila pravo na poseban dodatak: Objavljen rok za prijavu, zna se i kad stiže novac

SB Online | Još jedna skupina umirovljenika dobila pravo na poseban dodatak: Objavljen rok za prijavu, zna se i kad stiže novac SB Online | Još jedna skupina umirovljenika dobila pravo na poseban dodatak: Objavljen rok za prijavu, zna se i kad stiže novac

PRIJE 1 GODINU
TEKST: dnevnik.hr/dnevnik.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Vlada RH donijela je odluku prema kojoj će još oko 38.000 umirovljenika dobiti pravo na isplatu jednokratnog dodatka na mirovinu.

"Volumen sredstava lokalne samouprave puno jeveći nego prije", rekao je uvodno premijerAndrej Plenkovićobjašnjavajući svoju politiku rasterećenja građana, odnosno poreznu reformu koja je predstavljena u srijedu.

Dodatak za jednu skupinu umirovljenika Vlada je danas dopunilaodluku o isplati jednokratnog novčanog primanjakorisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica rasta troškova života. "Dosadašnjim odlukama nisu bili obuhvaćani umirovljenici koji primaju samo inozemne mirovine, a s prebivalištem na području RH", rekao je ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politikeMarin Piletićte dodao da je riječ o oko 38 tisuća takvih umirovljenika.

Prijave za isplatu tog dodatka traju do 31. kolovoza, a rok za isplatu bio bi listopad ove godine.

(IZVOR: www.dnevnik.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: