SB Online

Još jedna smrt na slavonskim cestama: Automobilom pod kotač šlepera

PRIJE 4 MJESECA
SIB.HR/SIB.HR
PRIKAZA: 7171

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Još jedna smrt na slavonskim cestama: Automobilom pod kotač šlepera SB Online | Još jedna smrt na slavonskim cestama: Automobilom pod kotač šlepera

PRIJE 4 MJESECA
SIB.HR/SIB.HR
PRIKAZA: 7171

Osobni automobil se nakon sudara nastavio nekontrolirano kretati i preko istočne putne bankine završio u putnom kanalu prevrnut na bok, uslijed čega je vozač smrtno stradao

U srijedu, 17. svibnja oko 09:23 sati došlo do teške prometne nesreće na državnoj cesti 5 - zapadna obilaznica grada Virovitice, izvještava nas virovitičko-podravska policija.

Do prometne nesreće došlo je nakon što je vozač osobnog automobila prešao na lijevu stranu kolnika namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim lijevim djelom osobnog automobila udario u prednji lijevi bočni dio - kotač teretnog automobila, a koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Teretni automobil je nakon sudara u nekontroliranom kretanju sletio preko zapadne putne bankine i zaustavio se u odvodnom kanalu. Vozač teretnog automobila zadobio je lakše tjelesne ozljede i nakon obrade u Općoj bolnica Virovitica pušten je kući.

Izvršenim alkotestiranjem kod vozača teretnog automobila nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Osobni automobil se nakon sudara nastavio nekontrolirano kretati i preko istočne putne bankine završio u putnom kanalu prevrnut na bok, uslijed čega je vozač smrtno stradao.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet na državnoj cesti 5 bio je zatvoren 09,23 – 14,55 sati, dok se promet odvijao obilaznim pravcima. Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Virovitici, te u svezi istog slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, zaključuje se u izvješću.

(Izvor: Sib.hr)


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: