SB Online

Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ ponovno u Slavonskom Brodu

PRIJE 10 MJESECI
GRAD SLAVONSKI BROD/GRAD SLAVONSKI BROD
PRIKAZA: 1415

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ ponovno u Slavonskom Brodu SB Online | Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ ponovno u Slavonskom Brodu

PRIJE 10 MJESECI
GRAD SLAVONSKI BROD/GRAD SLAVONSKI BROD
PRIKAZA: 1415

Moto klub Korčula, u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, i ove godine organizira tradicionalnu vožnju motorima od Prevlake do Vukovara. Vožnja karavane bikera organizirana je unutar pet dana pod sloganom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“, a danas su se karavani pridružili i bikeri iz Slavonskog Broda koji nastavljaju vožnju prema Vukovaru.

Karavana se organizira provodom obilježavanja trideset i prve godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara, a povodom toga, danas su sudionici karavane položili vijenac te zapalili svijeće ispred spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu kod Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“. Karavanu bikera danas je dočekala zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača te im čestitala na poruci mira koju prenose cijelom Hrvatskom već dugi niz godina i zahvalila što svake godine dolaze u Slavonski Brod. 

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: