SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Krenuli iz Slav. Broda na utakmicu Dinama, na autocesti im se zapalio auto

SB Online | Krenuli iz Slav. Broda na utakmicu Dinama, na autocesti im se zapalio auto SB Online | Krenuli iz Slav. Broda na utakmicu Dinama, na autocesti im se zapalio auto

PRIJE 1 GODINU
TEKST: danas.hr/danas.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Strašan prizor na odmorištu Staro Petrovo Selo na autocesti kod Nove Gradiške. Automobil je progutala vatra. Prema informacijama iz PU brodsko posavske, nema ozlijeđenih. U automobilu je bio bračni par koji je krenuo iz Salvonskog Broda na utakmicu Dinama u Zagreb

Supružnici su se iz Slavonskog Broda uputili u Zagreb na utakmicu Dinama. Vozeći se autocestom u svojoj Opel Vectri u jednom su trenutku osjetili miris paljevine. Odmah su se odlučili zaustaviti i provjeriti o čemu se radi. Stali su na odmorištu Staro Petrovo Selo kod Nove Gradiške.

Primjetili su potom dim ispod haube, a kad su je digli, vidjeli su i plamen. Uskoro je automobil planuo i nije prošlo mnogo stvorila se ogromna buktinja. Vectra je izgorjela u roku deset minuta. Vatra ju je doslovno progutala.

Iz PU brodsko posavske potvrdili su nam požar na autocesti.

" Automobil Opel Vectra je izgorio. U njemu je bio bračni par koji na sreću nije ozlijeđen. Na vrijeme su primjetili dim. Uskoro su došli i vatrogasci DVD-a koji gase požar", rekla nam je glasnogovornicaKata Nujić.

Izvor:www.danas.hr

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: