Križni put mladih Požeške biskupije: Od Starog Petrovog Sela do Požege zaputilo se više od 1.300 mladih i onih malo starijih

FOTO: SBOnline

18.3.2023. | 11:04 | SBOnline
Pregleda: 1883

Kao i prethodnih godina Povjerenstvo za pastoral mladih organizira križni put mladih Požeške biskupije koji ove godine ima polaznu točku iz Starog Petrovog Sela odakle će se kretati dijelom po glavnoj prometnici i šumskim puteljcima prema Požega, i to kroz sela i predjele Godinjaka, Tisovca, Dolačkog grada, Starog Brestovca, Brestovca, Nurkovca i Završja.

Program križnog puta, pod ovogodišnjim geslom bl. Jule Ivanišević u čijoj se godini nalazimo: „Idem služiti Isusu“ započeo je jutros okupljanjem u Starom Petrovom Selu kod župne crkve krštenja bl. Jule

Križni put će završiti euharistijskim slavljem u požeškoj Katedrali u 18.30 sati koje će predvoditi požeški biskup msgr. Antun Škvorčević.


Uz druge mlade, na sudjelovanje u pobožnosti križnog puta sudjeluju ovogodišnji krizmanici, većinom iz župa Posavskog i Katedralnog arhiđakonata, osobito onih kroz koje prolazi križni put mladih.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI